23. dubna 2012 • 12:12

Budete zase bránit? Připravte se na peklo, vzkázal Chelsea Xavi

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jako rozzuřený býk chtějí fotbalisté Barcelony vlétnout na Chelsea. Zkušený Xavi prohlásil, že naštvanost a odhodlání Katalánců po prohře s Realem Madrid (1:2) je tak velké, že by nejraději odehrál odvetu semifinále Ligy mistrů ještě dnes.



"Chceme smazat jednogólové manko a ukázat, že si finále Ligy mistrů zasloužíme!" hlásí Xavi, jeden z nejdůležitějších hráčů Barcelony. "Máme štěstí, že hrajeme hned v úterý, ale raději bych zápas odehrál už v dnes," přál by si.

Chelsea v prvním zápase zvítězila 1:0 po jednom úspěšném brejku, který zakončil Didier Drogba. Po celý zápas jinak bránila a se štěstím udržela čisté konto.

"Ale ve vyprodaném Camp Nou ji čeká peklo vytvořené 98 tisíci nažhavených Katalánců," varoval londýnský klub Xavi.

Chelsea podle jeho názoru příliš nezmění taktiku a bude se nadále soustředit na defenzivu.

"Čeká nás asi podobný zápas jako minule. Zatáhnou se a budou bránit na vlastní polovině. My proto musíme hledat skulinky, kudy zaútočit," míní Xavi.

Barceloně v zítřejší odvetě zároveň půjde o to, zda bude moci letošní sezonu označit za úspěšnou. Pokud selže a nepostoupí, jen stěží ji tak nazve. Zvláště po tom, co doma prohrála s Realem a de facto přišla o španělský titul.

"Všechno máme ve svých rukou, aby to úspěšná sezona byla," podotkl Xavi.

"Pokud bychom se opět probojovali do finále Ligy mistrů a ještě k němu přidali vítězství ve Španělském poháru, byl by to historický úspěch."

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud