29. srpna 2012 • 11:43

VIDEO: Panenka "pohřbil" Udine. Zahozená penalta prohrála LM

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
SESTŘIH: Brighton - Manchester City 0:4. Titul je blíž, zářil Foden
VŠECHNA VIDEA ZDE

Braga slaví, Udinese pláče. V odvetném zápase play off Ligy mistrů rozhodovaly po remíze 1:1 o postupujícím do hlavní fáze závěrečné penalty. Nešťastníkem byl Brazilec Maicosuel. Záložník Udinese jako jediný exekutor selhal, když mu nevyšel dloubák ve stylu Antonína Panenky. Riskovat se zkrátka někdy vůbec nevyplácí...



První zápas na portugalské půdě skončil 1:1, stejný výsledek se opakoval i v následné odvetě. O zisku milionů do klubové kasy a jistotu zápasů s předními evropskými celky mezi klubovou smetánkou rozhodly až penalty.


Na bíly puntík si míč postavil i Brazilec Maicosuel. Nová posila Udinese šla na penaltu v momentě, kdy všichni střelci před ním stoprocentně proměňovali.

Sebevědomý hráč se rozběhl, naznačil prudkou střelu... A poté poslal lehký dloubáček doprostřed branky. Gólman Bragy Beto jeho úmysl vystihl, zůstal stát a míč mu lehce přistál v náručí.

26letému fotbalistovi nevyšel kousek, který naposledy na evropském šampionátu úspěšně předvedli Ital Andrea Pirlo či Španěl Sergio Ramos.

Hráči Bragy následné pokusy proměnili a poslali portugalský celek podruhé v řadě do hlavní fáze Ligy mistrů.

Na nešťastníka Maicosuela pískal celý stadion, Brazilec raději skrýval obličej v dresu. Nové angažmá v Itálii pro něj rozhodně nezačalo ideálně...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud