5. prosince 2012 • 04:56

Pirlo z Juventusu: Nekalá dohoda se Šachtarem? Tak to se pletete

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vítězství nebo remíza na půdě Šachtaru Doněck posune ve středu Juventus do dalších bojů v Lize mistrů. Pohled na kursy jednotlivých sázkových kanceláří pak dává tušit, že vyhlášení bookmakeři čekají nerozhodný výsledek. Ten by vzal jakékoliv naděje na postup obhájci trofeje Chelsea.



„Jestli někdo věří, že se Juventus se Šachtarem dohodl na remíze, tak se plete,“ rozčiluje se zkušený záložník Staré dámy Andrea Pirlo.

„My budeme hrát na vítězství. Je velký rozdíl pro nasazení do další fáze Ligy mistrů, jestli skončíte ve skupině na prvním, nebo až na druhém místě,“ naznačil motivaci italského týmu.

Zatím je totiž první ve skupině Šachtar a pokud by zápas s Juve skončil nerozhodně, tak by se na tom nic nezměnilo. „Naše motivace vyhrát nemůže být větší,“ křičí do světa.

Tomáš Hübschman bojoval v dresu Šachtaru Doněck se soupeři z Chelsea, nakonec ukrajinský tým doma v Lize mistrů vyhrál nad obhájcem trofeje 2:1Foto EPA

Neskrývá, že Juventus dá do zápasu všechno, nechce se s milionářskou soutěží loučit.

„Je mi líto fanoušků Chelsea, ale další věc, která je čeká, je loučení s Ligou mistrů. Pokud vážně vypadnou, tak to ale nebude kvůli tomu, co se stane ve středu,“ naznačil Pirlo, že si obhájce trofeje prohrál postup už dříve.

„My jsme byli lepší než Chelsea a porazili jsme jí doma 3:0. To byl klíč k našemu postupu.“

Sázkové kanceláře to ale vidí jinak. Fortuna, Tipsport i Chance mají na nerozhodný výsledek kurs 1,85, což je neobvykle nízký kurs. U jiných zápasů je minimálně 3,1.

Situace před brankou Šachtaru Donětsk v utkání Ligy mistrů s Chelsea
Situace před brankou Šachtaru Donětsk v utkání Ligy mistrů s Chelsea

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud