25. května 2013 • 22:59

VIDEO: Götze jde do Bayernu. Ale ve finále ještě fandil Dortmundu

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Komu fandí Mario Götze? Tahle odpověď zajímala snad všechny německé fanoušky nejen na stadionu ve Wembley. Režisér přímého přenosu to věděl moc dobře. Proto na šikovného záložníka nechal namířenou po celý zápas jednu kameru. To aby zachytil jeho emoce a zjistil, komu tedy fandí...



Jak známo, Mario Götze se před několika týdny upsal Bayernu Mnichov. K rivalovi přestoupí po sezoně za 37 milionů eur, což byla výstupní klauzule v jeho smlouvě s Borussií Dortmund.

Do finále nezasáhl kvůli údajnému zranění. Jak to bylo doopravdy, můžeme jen spekulovat. Nicméně Götze sledoval finále Ligy mistrů pouze z tribuny za přítomnosti spoluhráčů a zaměstnanců BVB.

Radost Maria Götzeho po vyrovnání Dortmundu.Foto youtube.com

Dlouho se čekalo na nějakou reakci. Než fotbalisté Bayernu vstřelili branku... Robben našel před svatyní Borussie úplně volného Maria Mandžukiče – a ten nezaváhal.

A Götze? Smutný. Zaražený. V poklidu sedící na svém místě, zatímco polovina stadionu v červeném slaví. A situace se opakovala i po druhé brance Bayernu. Otráveně se jen díval na hřiště a jeho (zanedlouho bývalých) spoluhráčů mu bylo líto...

VIDEO | Götzeho reakce po brance Bayernu

Ale když Dortmund z penalty vyrovnal – TO BYLO NAJEDNOU VESELO! Götze se objímal s lidmi, kteří seděli vedle něj. Máchal rukama. Usmíval se. Radoval se.

Mladý fotbalista jasně ukázal, komu držel ve finále Ligy mistrů pěsti: Dortmundu, odkud za měsíc odejde právě do Bayernu.

Reakce Maria Götzeho po brance Bayernu Mnichov.
Reakce Maria Götzeho po brance Bayernu Mnichov.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud