11. března 2015 • 08:41

Ostuda, pískali fanoušci Realu. Ancelotti se odvolání nebojí

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na konci roku drželi fotbalisté Realu Madrid úchvatnou šňůru 22 vyhraných soutěžních zápasů, ale nyní zabředli do nečekané krize. Nejprve promrhali čtyřbodový náskok v čele španělské ligy a jejich tápaní pokračovalo i v úterní osmifinálové odvetě Ligy mistrů proti Schalke. "Bílý balet" po prohře 3:4 postoupil jen o jediný gól díky vítězství 2:0 v úvodním duelu a fanoušci ho vyprovodili ze hřiště ohlušujícím pískotem. Podle kouče Carla Ancelottiho zcela právem.



MATCH OVERVIEW LEGACY
10. 3. • 20:45
Real Madrid
Real Madrid
3:4
ONLINE
10. března
20:45
FC Schalke 04
FC Schalke 04
Góly

Domácí: 25. Ronaldo, 45. Ronaldo, 53. Benzema

Hosté: 20. Fuchs, 40. Huntelaar, 57. Sané, 84. Huntelaar

Sestavy

Domácí: Casillas (C) – Arbeloa (83. N. Fernández), Pepe, Varane, Coentrão (58. Marcelo) – Khedira (58. Modrić), Kroos, Isco – Bale, Benzema, Ronaldo.

Hosté: Wellenreuther – Höwedes (C), Matip, Nastasić, Fuchs – Meyer, Neustädter, Höger (57. Goretzka), Barnetta (81. Učida) – Choupo-Moting (29. Sané), Huntelaar.

Náhradníci

Domácí: Navas, Marcelo, Modrić, Fernández, Illarramendi, Hernández, Jesé

Hosté: Wetklo, Učida, Ayhan, Sobottka, Goretzka, Sané, Kehrer

Karty

Domácí: Ronaldo, Coentrão

Hosté: Fuchs

Rozhodčí

Skomina – Praprotnik, Vukan (všichni Slovinsko)

Stadion

"Omlouvám se, protože, jak všichni viděli, hráli jsme velmi špatně. Pro image klubu to není dobré. Veškerá kritika je oprávněná, pískot fanoušků jsme si zasloužili," řekl po zápase Ancelotti.

Real podal v úterní odvetě zoufalý výkon a nebýt kanonýra Cristiana Ronalda , který dvěma góly překonal historický střelecký rekord pohárových soutěží UEFA, možná by vůbec nepostoupil. Obhájce trofeje si počínal katastrofálně především v defenzivě a do posledních sekund se bál, aby neinkasoval gól, který by jej senzačně vyřadil.

"Nikdo nemá rád takovéhle zápasy. Musíme se podívat především na naši obranu, žádný tým nám nemůže dát doma čtyři góly. Scházela nám organizace hry, do poslední minuty jsme byli pod tlakem. Mohlo se stát cokoliv," připustil pětapadesátiletý italský trenér.

Před rokem dovedl Real v Lize mistrů k vítězné trofeji, ale teď se ve Španělksu pomalu začíná spekulovat o jeho možném odvolání. "Bílý balet" totiž z posledních tří soutěžních utkání uhrál jen jednu remízu. "O odvolání nepřemýšlím. Pořád se snažím dělat svou práci a musím ji dělat ještě lépe, aby byl tým lepší než teď. Je třeba si jasně říct, že momentálně hrajeme špatně," uznal Ancelotti.

"V prosinci by si nikdo nic takového nepředstavil. Vzhledem k tomu, co jsme předváděli na konci roku, je to těžké pochopit. Ale věci se ve fotbale mění hodně rychle. Ztratili jsme sebevědomí a tvář. Ale pořád tomuhle týmu věřím, protože vím, co dokáže. Musíme víc pracovat," dodal Ancelotti.

Zadumaný trenér Realu Madrid Carlo Ancelotti
Zadumaný trenér Realu Madrid Carlo Ancelotti

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud