22. dubna 2015 • 09:25

Divočák Pep! Tak prožíval drtičku Bayernu, až mu RUPLY kalhoty

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Místo strachu a nervů zažívali fotbalisté Bayernu Mnichov v odvetě čtvrtfinále Ligy mistrů s Portem spíš euforickou jízdu. Manko 1:3 z prvního zápasů smazali dvěma góly za 22 minut, za dalších dvacet ničili portugalského soupeře už 5:0. Velký duel naplno prožíval i kouč Pep Guardiola: neúnavně dirigoval své svěřence i za rozhodnutého stavu a góly slavil tak důkladně, až si roztrhl kalhoty.



Jaké spodní prádlo nosí kouč Bayernu Pep Guardiola? Tmavě modré boxerky... Ne že by se tím chtěl chlubit, ale v zápase s Portem to ukázal celému světu. Gólovou smršť bavorského velkoklubu prožíval tak důkladně, až mu praskly kalhoty, čímž se teď baví fanoušci po celém světě.

Guardiola v zápase nepolevoval v hecování ani za jasného stavu, kdy si zavolal Thomase Müllera, zatímco ostatní hráči slavili gól na 5:0. „Zůstaň soustředěný, Thomasi. Semifinále je tímhle směrem,“ vtipkoval pak twitterový účet Bayernu u výmluvné fotky.

Španělský kouč se pak mohl uvolnit po zápase. „Budu si muset koupit nové na příští zápas,“ usmíval se Guardiola na tiskové konferenci, ale stejně si neodpustil mírné rýpnutí do novinářů. „Hráči pro mě byli hrdinové i po porážce. Teď je snadné je milovat.“ 

Pep Guardiola prožíval čtvrfinále s Portem natolik, až si roztrhl kalhoty
Pep Guardiola prožíval čtvrfinále s Portem natolik, až si roztrhl kalhoty

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud