6. května 2015 • 04:40

Trápení hvězd Realu. Bale nebyl u míče, Ramos v záloze vyhořel

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už tréninková hřiště sečou i automaticky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pokud se nedaří jednomu hráči ze sestavy, většinou to tým zvládne. Ovšem když si vybere slabší chvilky hned několik z nich, je to obrovský problém. Přesně to se stalo Realu Madrid na půdě Juventusu (1:2) v semifinále Ligy mistrů. Zklamali Pepe, Marcelo, Sergio Ramos i Gareth Bale.



Tenhle tah Carlo Ancelottimu ve čtvrtfinále Ligy mistrů proti Atlétiku Madrid vyšel. Sergio Ramos v záloze překvapil bezchybným výkonem. Italský stratég tak nasadil zkušeného obránce do středové řady i v semifinále na půdě Juventusu. Jenže tentokrát se spletl.

Ramos svoji úlohu vůbec nezvládl. Při rozehrávce často kazil, nedařily se mu hlavně dlouhé pasy. Dvakrát jistý nebyl ani v defenzivě. Juventus právě středem hřiště často hrozil. „Ramosův nejhorší výkon v sezoně,“ měli jasno příznivci Realu na Twitteru.

Brankář Realu Madrid Iker Casillas po inkasovaném gólu
Brankář Realu Madrid Iker Casillas po inkasovaném gólu

Ještě větším zklamáním byl pro fanoušky Realu výkon Garetha Balea. Uzdravený Velšan dostal v útoku přednost před Chicharitem, ovšem na hřišti jako by nebyl. V prvním poločase měl vůbec nejméně doteků s míčem (14). I brankář Casillas měl o šest více.

Ani ve druhé půli se Bale nezlepšil. Nadále nebyl vidět, dopředu vůbec nic nevymyslel. Když v 86. minutě střídal, fanoušci se zlomyslně ptali: „On byl Bale na hřišti?“.

„Pro Real Madrid to bylo těžké, protože hrál v deseti. Bale ostatním vůbec nepomohl,“ nebral si servítky bývalý záložník Manchesteru United Roy Keane.

Pořádný průvan pak byl v madridské obraně. Vůbec se nedařilo zkušenému stoperovi Pepemu, na levé straně zase často hořel Marcelo. Pravý obránce Dani Carvajal měl pro změnu na svědomí penaltový zákrok na Carlose Téveze.

VIDEO | Carvajalův faul na Téveze zápas rozhodl

„V obraně jsme Juventusu nechávali příliš mnoho prostoru. Za to jsme zaplatili,“ uznal po utkání i trenér Realu Carlo Ancelotti. Zároveň si ovšem před odvetou (středa 13. května) věří. „Gól na půdě soupeře nám dává velké sebevědomí,“ prohlásil Ital.

Výsledek 1:2 z pohledu Realu skutečně není žádná katastrofa. Pokud chce ale před domácím publikem postoupit a pokusit se o obhajobu cenné trofeje, budou muset jeho hvězdy zabrat. Cristiano Ronaldo , střelec jediného gólu Realu, na vše sám nestačí.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud