4. srpna 2015 • 20:19

Trenér Maccabi před Plzní: Nekončíme, chceme to obrátit

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ačkoli první utkání prohráli fotbalisté Maccabi Tel Aviv doma 1:2, před odvetou 3. předkola Ligy mistrů na hřišti Plzně neskládají zbraně. Přijeli s bojovnou náladou a věří, že se z prvního utkání poučili a podaří se jim souboj otočit ve svůj prospěch.



"Všechno je zatím otevřené. Plzeň u nás odehrála skvělý zápas, ale my jsme připraveni a pokusíme se o obrat. Pořád máme dobrou šanci. Chceme to zvrátit a jsme připraveni," prohlásil na předzápasové tiskové konferenci trenér Slaviša Jokanovič.

V prvním utkání podle něj byli jeho svěřenci zbytečně zakřiknutí. "Nehráli jsme špatně. Možná jsme byli trochu nesoustředění, ale probrali jsme si to. Jsou tu samí silní soupeři a Plzeň nás za to potrestala velmi tvrdě. Musíme hrát maximálně koncentrovaně, nebýt pasivní, nenechávat soupeři prostor a nedělat chyby. Pak budeme mít šanci," řekl srbský kouč.

Koubek: Prohru na Dukle jsme hodili za hlavu
Video se připravuje ...

V minulé sezoně vedl Watford, kde trénoval i Matěje Vydru a Daniela Pudila, ale nebere to jako výhodu v tom, že by znal mentalitu českých hráčů. "To je pro mě už minulost. Každopádně k tomu mohu říct jen to, že oba jsou to velmi dobří hráči a především Vydra je velmi talentovaný a má před sebou velkou budoucnost," dodal Jokanovič.

Maccabi musí vstřelit v Plzni minimálně dva góly, což je úkol zejména pro kapitána Erana Zahaviho, který skóruje v téměř každém utkání. V prvním duelu s Plzní se však skoro neprosadil, obrana Viktorie na něj byla velmi dobře připravená.

Limberský: Nejsme tým, který by mohl hrát na 0:0
Video se připravuje ...

"Neměl jsem tolik šancí, ale vytvářel jsem je pro spoluhráče. Nakonec z toho jeden gól padl. Cílem Plzně není zastavit jen mě, ale celé Maccabi. Obránci Plzně jsou skvělí, odvedli v Tel Avivu dobrou práci, ale věřím, že zítra se jim nebude tolik dařit a my vyhrajeme. Pak budu šťastný, i když gól nedám," řekl Zahavi. "Cítím se ale dobře. Očekávám těžký zápas, ale chci si to užít a zabojovat o výhru. Kvůli tomu jsme tady," dodal.

Hráči Maccabi by měli mít v Plzni podporu zhruba 400 fanoušků. Na plzeňské straně zbývá posledních několik desítek vstupenek.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud