10. prosince 2015 • 14:30

Tu máš za šéfa? Costa si vyšlápl na Casillase, Mourinho si přisadil

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rozhození gólmana? Trenérův vzkaz? Bouřlivák Diego Costa si v klíčovém zápase Ligy mistrů mezi Chelsea a Portem (2:0) vyšlápl na svého spoluhráče ze španělské reprezentace Ikera Casillase. Brankáře FC Porto zákrok útočníka londýnského klubu rozběsnil k nepříčetnosti. Po zápase si však oba hráči situaci vyjasnili a objali se. Na sociálních sítích si fanoušci důvtipně domysleli, že šlo o Mourinhův vzkaz pro španělského gólmana, s kterým se ze společného působení v Realu Madrid moc v lásce nemají.



Ve vypjatém utkání, kde šlo o postup do další fáze Ligy mistrů, byl důležitý každý souboj. Útočník Diego Costa je proslulý svou nepříjemnou hrou. Brankářskou legendu Casillase atakoval, i když gólman Porta měl míč jasně pod kontrolou. To bývalého hráče Realu Madrid dost rozvášnilo, celou situaci musel klidnit rozhodčí, který udělil útočníkovi „Blues“ žlutou kartu. 

Chelsea utkání o vše zvládla lépe a vítězstvím 2:0 si zajistila postup do vyřazovacích bojů v milionářské soutěži. To byla voda na mlýn pro trenéra londýnského klubu Josého Mourinha. „Umožnili jsme Casillasovi vyhrát trofej, kterou ještě nezískal, tedy Evropskou ligu“ neodpustil si jízlivou poznámku na adresu bývalého svěřence.

Právě u „Bílého baletu“ zažili společná léta, na která ani jeden nevzpomíná v dobrém.  Casillas pod Mourinhem ztratil post neohrožené jedničky a pod portugalským stratégem vysedával na lavičce. Bývalý kapitán Realu měl údajně žalovat na Mourinhovy praktiky až u prezidenta klubu Florentina Péreze.

Fanoušci si dali jedna a jedna dohromady a Costův zákrok na slavného kolegu brali jako útočníkův vzkaz od svého šéfa. 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud