8. listopadu 2018 • 09:09

Řezník Ramos vypnul Havla, pak si na něj vzal číslo: Nechtěl jsem ti ublížit!

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Realu Madrid ve středečním utkání Ligy mistrů zválcovali Plzeň na jejím hřišti 5:0. Stín na suverénní výkon obhájce trofeje vrhl jeho kapitán Sergio Ramos. 32letý obránce královského klubu ve 13. minutě loktem sestřelil záložníka Viktorie Milana Havla. Za krvavý zákrok, který v danou chvíli rozhodčí jako faul nevyhodnotili, se Ramos po utkání kál.



"Milane, nechtěl jsem ti ublížit, nebyl to žádný úmysl. Omlouvám se, brzy se uzdrav," napsal Ramos na svůj oficiální twitterový účet pár hodin po utkání.

Havel, který nastoupil na pravém kraji zálohy stejně jako při duelu v Madridu, v zápase po vypínáku od Ramose po ošetření pokračoval, konce poločasu se ale nedočkal. Za stavu 0:3 byl vystřídán Milanem Petrželou, to běžela 38. minuta. Už jen ze střídačky tak viděl, jak Gareth Bale ve 40. minutě dává na poločas hrůzy čtvrté gólové razítko.

"Přiznám se, že jsem ten zákrok viděl jen z úhlu. Po zápase jsem se na něj nekoukal, takže k tomu nemůžu moc říct. Ale vím, že Ramos si na Havlise bral telefonní číslo, takže mu asi napíše omluvnou smsku, takže alespoň tak," vyprávěl před novináři o celé situaci plzeňský záložník Jan Kopic.

Ramos si po tvrdém zákroku bral číslo na Havla, řekl Kopic
Video se připravuje ...

Ve druhém poločase pálil ve vyprodaných Štruncových sadech přesně už jen Toni Kroos a dal výsledku finální a poněkud fatální podobu.

Ramosova nešetrného zákroku si všimla domácí i zahraniční média a hned oprášila faul z posledního finále Ligy mistrů, kdy Ramos zatáhnul za ruku Mohameda Salaha, který následně upadl tak nešťastně, že si poranil rameno a musel být po půlhodině střídán. Real porazil Liverpool 3:1.

Plzeň po porážce 0:5 ve skupině G zůstala i po čtvrtém kole poslední s jedním bodem a definitivně ztratila šanci na postup do osmifinále, protože AS Řím zvítězil na hřišti CSKA Moskva 2:1 a má stejně jako Real devět bodů. Ruský tým, který v příštím utkání elitní soutěže 27. listopadu přivítá Viktorii, má čtyři body.

"Jsem rád, že AS Řím pro nás udělal výsledek a v Moskvě ještě můžeme hrát o postup do Evropské ligy. Bylo by velice dobré, kdyby se nám to ze třech účastí v Lize mistrů pokaždé podařilo. To by z našeho pohledu byl vrchol, co můžeme v této soutěži dokázat," řekl plzeňský kouč Pavel Vrba.

SESTŘIH LM: Plzeň - Real 0:5. Viktoria propadla v prvním poločase
Video se připravuje ...

Dělali jsme dorostenecké chyby, mrzelo Vrbu po debaklu s Realem
Video se připravuje ...

Sergio Ramos za nešetrný zákrok na Milana Havla nedostal kartu, dokonce se nepískal ani faul.
Sergio Ramos za nešetrný zákrok na Milana Havla nedostal kartu, dokonce se nepískal ani faul.

Výkonem proti Realu do zahraničí? Myslet na to, jsem ještě nervóznější, smál se Hrošovský
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud