8. listopadu 2018 • 15:24

Ramos zlomil Havlovi nos. Přišla mi SMS, omluvu přijímám, říká obránce

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Opakované záběry zmíněného souboje nevypadají vůbec dobře. Kapitán Realu Sergio Ramos ve středečním duelu Ligy mistrů v Plzni (5:0) nešetrně zasáhl loktem domácího záložníka Milana Havla. Sudí nenápadný zákrok vůbec nepotrestal, i když plzeňský hráč krvácel a otřesený musel brzy střídat. Následná vyšetření odhalila, že Ramos zlomil Havlovi nos. "Omluvu přijímám, nic mu nezazlívám," reagoval hráč v prohlášení na plzeňském klubovém webu den po utkání.



Ramos měl štěstí, že po souboji ze 13. minuty s Milanem Havlem nedostal červenou a nemusel ze hřiště. Co se přesně stalo?

Stoper Realu křižoval plzeňského záložníka, v plném běhu zdvihl loket a trefil Havla do obličeje. Otřesený záložník krvácel a na hřišti nevydržel ani do konce prvního poločasu, když ho při vynuceném střídání nahradil Milan Petržela. Sudí ale nenápadně vypadající zákrok nepotrestal.

Kapitán Realu si v noci po zápase uvědomil, že Havla zasáhl opravdu nepříjemně. "Milane, nechtěl jsem ti ublížit, nebyl to žádný úmysl. Omlouvám se, brzy se uzdrav," napsal Ramos na svůj oficiální twitterový účet pár hodin po utkání.

Na Havla si po utkání vzal telefonní číslo, aby se mu osobně omluvil. "Ještě večer mi od něj přišla SMS. Omluvu přijímám, nic mu nezazlívám. Takové věci se občas ve fotbale stávají," vyjádřil se hráč Viktorie. Zranění 24letého křídelníka naštěstí není vážné.

"Milan ihned po utkání odjel do nemocnice, kde vyšetření ukázalo zlomený nos a lehký otřes mozku. Pro jistotu zůstane v nemocnici do pátečního rána," upřesnil tiskový mluvčí klubu Václav Hanzlík, že hráč by neměl mít dlouhou pauzu. "Není to nic hrozného, věřím, že brzy budu v pořádku. A děkuju všem fanouškům, kteří mně poslali řadu povzbuzujících zpráv," vzkázal Havel z nemocnice.

Ramosův nešetrný úder vyvolal velký poprask. 32letý stoper je známý tím, že hraje od podlahy na samotné hraně pravidel. Například v jarním finále Ligy mistrů s Liverpoolem sroloval největší hvězdu soupeře Mohameda Salaha, který kvůli zraněnému ramenu musel střídat.

Ramos si po tvrdém zákroku bral číslo na Havla, řekl Kopic
Video se připravuje ...

SESTŘIH LM: Plzeň - Real 0:5. Viktoria propadla v prvním poločase
Video se připravuje ...

Jak se zrodila prohra Plzně s Realem 0:5? Rozhodly chyby v obraně před půlí
Video se připravuje ...

Dělali jsme dorostenecké chyby, mrzelo Vrbu po debaklu s Realem
Video se připravuje ...

Výkonem proti Realu do zahraničí? Myslet na to, jsem ještě nervóznější, smál se Hrošovský
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud