13. prosince 2018 • 15:22

Kung-fu Müller! Šíleně sestřelil beka Ajaxu, ten pak obral Bayern o body

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

V Bayernu Mnichov je už několik let klíčovou postavou ofenzivy, na hřišti Ajaxu Amsterdam ale německý univerzál Thomas Müller zaujal něčím úplně jiným, než vítězným gólem či skvělou finální přihrávkou. V samém závěru vyhrocené přestřelky, která skončila výsledkem 3:3, vyšvihl kop jako z filmů Jackieho Chana, kterým div neknokautoval argentinského zadáka Nicoláse Tagliafika. Ten se ale oklepal a nakonec ještě v nastavení dokonal pomyslnou pomstu, když bavorské giganty připravil o výhru.



Pravá řežba se ze zápasu stala zhruba pětadvacet minut před koncem za stavu 1:1. Jako první viděl červenou kartu rakouský stoper ve službách Ajaxu Max Wöber. Ostrým skluzem sice nejprve zasáhl míč, pak ale vykoušel tvrdost kotníku Leona Goretzky a musel se pakovat.

Druhá vyloučení, tentokrát na druhé straně, na sebe nenechalo čekat ani deset minut. Zadák Ajaxu Nicolás Tagliafico se připravoval na to, že bude hlavou posouvat míč dál, místo toho kontaktu s balonem se ale dočkal rány jako vystřižené z filmů s Brucem Lee či Jackiem Chanem. Létající kop Thomase Müllera jej poslal k zemi, ještě na trávníku čekalo téměř knokautovaného Argentince šití.

Červená karta pro Müllera byla naprosto jasná. Tedy zřejmě pro každého kromě něj. 29letý Němec nad tím, že musel hřiště opustit předčasně, ještě s úsměvem kroutil hlavou.

Finiš zápasu pak ještě přinesl pomyslnou pomstu hráče, kterého Müller atakoval. Kingsley Coman dal v průběhu divokého závěru branku na 3:2 pro Bayern a fanoušci Ajaxu už se pomalu smiřovali s první prohrou v základní skupině Ligy mistrů. V 95. minutě ale zase mohli jásat, když se právě Tagliafico dostal k dorážce odraženého míče a přes skluzujícího Niklase Süleho jej dotlačil do branky, čímž určil konečné skóre 3:3.

Kluby z Amsterdamu i Mnichova se tak přes dvě červené karty rozešly smírně, tedy alespoň výsledkově, a oba zakončily skupinovou fázi Ligy mistrů bez porážky.

SESTŘIH LM: Ajax – Bayern 3:3. V nastavení přinesl vyrovnání Tagliafico
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud