8. března 2019 • 11:31

Ostrá hádka v Realu, prezident sjel hráče. Vyplaťte mě, vpálil mu Ramos

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kapitán fotbalistů Realu Madrid Sergio Ramos a klubový prezident Florentino Pérez se podle španělských médií po úterním vyřazení z Ligy mistrů po domácí prohře 1:4 s Ajaxem ostře v kabině pohádali. Pérez údajně pohrozil Ramosovi vyhazovem, načež dvaatřicetiletý obránce odvětil, že odejde. Klub ani Ramos na spekulace dosud nereagovali.



S informací přišla španělská média. Podle deníku AS Pérez hráčům řekl, že jejich výkon byl "ostudný" a Ramosovi řekl, že ho vyhodí. Ten prý odpověděl: "Vyplaťte mě a odejdu. Pro tenhle znak, klub a vás jsem udělal maximum, mohl jsem se přetrhnout."

Ramos do odvety proti Ajaxu nezasáhl, jelikož si v prvním utkání v Amsterodamu, které Real vyhrál 2:0, nechal schválně udělit žlutou kartu, aby si tak odpykal automatický jednozápasový trest ještě před čtvrtfinále. Protože se ale Ramos v médiích přiznal, že si šel pro žlutou kartu záměrně, zastavila mu disciplinární komise UEFA činnost místo jednoho na dvě utkání.

SESTŘIH LM: Real Madrid - Ajax Amsterdam 1:4. Šampion vypadl po překvapivém debaklu
Video se připravuje ...

Odchovanec Sevilly přestoupil do "Bílého baletu" v roce 2005 v 19 letech a vyhrál s ním celkem 20 trofejí včetně čtyř triumfů ve španělské lize a čtyř v Lize mistrů. Současný kontrakt mu platí do června 2021.

Real Madrid prožívá nepovedenou sezonu. Z třetího místa v lize ztrácí dvanáct bodů na vedoucí Barcelonu, která ho na konci února vyřadila v semifinále Španělského poháru. Osud trenéra Santiaga Solariho, který přitom teprve v říjnu nahradil odvolaného Julena Lopeteguiho, se zdá být zpečetěn. Nejvážnějším kandidátem na jeho pozici je bývalý kouč "Bíleho baletu" José Mourinho . Portugalský trenér naposledy vedl Manchester United, odkud byl však v prosinci propuštěn.

Uvažovalo se i o návratu Zinédina Zidana , který se po minulém ročníku a třech vítězstvích v Lize mistrů za sebou rozhodl mužstvo opustit. Podle bývalého šéfa klubu Ramóna Calderóna však nabídku odmítl. Nechal si ale otevřená vrátka s tím, že by na lavičku Realu usedl v červnu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud