29. srpna 2019 • 22:05

Barca, Dortmund a Inter?! Smích člena vedení Slavie po losu baví fanoušky

Autor: krm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přála si zvučné soupeře, tahle skupina ale všechna očekávání snad ještě předčila. Slavia v Lize mistrů vyzve Barcelonu, Dortmund a Inter Milán! Co jméno, to TOP evropská značka. A je to znát i z reakcí slávistů. Na internetu začalo krátce po losu kolovat video s úsměvnou reakcí místopředsedy klubového představenstva Tomáše Syrovátky přímo v Monaku, vtipnou historku z kabiny na Twitteru přidal obránce Jaroslav Zelený.



Po postupu přes Kluž český mistr hodně toužil po další konfrontaci s anglickým soupeřem. „To je prostě nejvíc. Něco noblesního, něco co se těžko pojmenovává. Víc než fotbal,“ říkal trenér Jindřich Trpišovský, který ze všeho nejvíc chtěl změřit síly s Liverpoolem.

Přání mu nevyšlo. Ale že by v Edenu po losu zavládlo zklamání? Ani náhodou! Vždyť špičkové celky ze Španělska, Itálie a Německa jsou velkým lákadlem. „Pro nás všechny jde o obrovskou euforii, tohle jsou týmy z jiného světa,“ uvedl pro web Pražanů záložník Tomáš Souček.

Že se Slavia dostala do parádní společnosti, dokládá i bezprostřední reakce místopředsedy představenstva Tomáše Syrovátky. Ten měl na losovacím ceremoniálu v Monaku co dělat, aby se hlasitě nerozesmál, když Petr Čech vytáhl z osudí pro červenobílé nabitou skupinu F.

Video se Syrovátkovým „culením“ sdílel na Twitteru i oficiální účet Ligy mistrů s výstižným popiskem: „Ten pocit, když dostanete Barcelonu, Dortmund a Inter.“ Jeden z nejvýše postavených mužů vršovického klubu se dostal také na populární stránku „Out of Context Football“, kterou na sociální síti sledují statisíce lidí z celého světa.

S vtipnou historkou z kabiny na Twitteru přišel levý bek Jaroslav Zelený. Na hlášku, že se pro Slavii začíná rýsovat skupina smrti, prý vedoucí mužstva Stanislav Vlček bleskově zareagoval: „To jsou pro nás všechny.“ Ta vylosovaná však možná opravdu je tou vůbec nejsilnější. Dokáže se Slavia vzepřít roli outsidera?

Anglie to není, ale slávisté jsou s losem Ligy mistrů spokojení
Video se připravuje ...

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Kapitán Škoda: Před pěti lety o záchranu, dnes Liga mistrů. Obojí bylo strašně těžké, říká
Video se připravuje ...

Já a legenda Slavie? Měli by škrtnout Vlčka na plakátu, už je starej, vtipkoval Bořil
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud