15. září 2019 • 19:45

Slavia odletěla do Milána. Máme sílu to na Interu zvládnout, věří Škoda

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté pražské Slavie jako tradičně už dva dny před venkovním pohárovým utkáním zamířili k úternímu duelu na půdě Interu Milán, kde vstoupí do základní skupiny Ligy mistrů. Do Itálie odcestoval v neděli večer kompletní kádr 25 hráčů včetně záložníků Jakubů Hory a Hromady, kteří se nevešli na třiadvacetičlennou soupisku pro nejprestižnější klubovou soutěž.



Odebírejte iSport PODCAST:
SPOTIFY * PLAYER FM * RSS iTunes

Ve výpravě nechyběli záložník Petr Ševčík a defenzivní univerzál Ladislav Takács, kteří kvůli zranění nemohli nastoupit do sobotního vítězného ligového duelu se Slováckem (3:0).

Liga mistrů na O2 TV Sport
Studio k utkání Inter Milán - Slavia začne již v 18:00. Moderátor Petr Svěcený přivítá jako hosty Vladimíra Šmicra a Štěpána Vachouška. Přímo na stadionu San Siro v Miláně bude moderátor Michal Hrdlička rozebírat aktuální dění s Miroslav Beránkem nebo Jaromírem Zmrhalem. Jako speciální host dorazí také moderátor a velký fanoušek pražské Slavie Leoš Mareš. Přímo z hrací plochy se pak přihlásí reportér David Sobišek. Komentovat utkání budou Milan Štěrba a Jan Homolka.

Všechny přenosy je stále možné díky letní nabídce sledovat zdarma. Více zde>>>

„Jedeme do Milána uspět. Je to první zápas, který nás někam může nasměrovat a který nám určitě ukáže, jak na tom jsme. Věříme si a doufám, že to dopadne dobře,“ uvedl pro klubovou televizi Zdeněk Houštecký, asistent hlavního slávistického trenéra Jindřicha Trpišovského.

„Já z nás cítím poslední dobou velkou sílu a nevěřím tomu, že to tam bude nějak jednoznačné. Cítím, že máme sílu to zvládnout,“ doplnil kapitán Milan Škoda .

Slávisté v úterý vstoupí do základní skupiny Ligy mistrů podruhé v historii a poprvé od roku 2007. Vedle Interu se český šampion a lídr ligové tabulky v nejprestižnější klubové soutěži utká ještě s Barcelonou a Dortmundem.

Pražané se těší na zápas na slavném milánském stadionu San Siro, který pojme 80 tisíc lidí. „San Siro je nádherný stadion. Teď jsem viděl záběry z posledního utkání proti Udinese a byla tam neuvěřitelná atmosféra. Stejné je to ale i s Barcelonou a Dortmundem, hrozně se na tyhle stadiony těšíme. Každý z těchto týmů Ligu mistrů vyhrál, je to neuvěřitelná pozvánka. Do skupiny jsme dostali naprostou špičku,“ pochvaloval si Houštecký.

Slávisté v pondělí na San Siru absolvují tradiční předzápasový trénink a v úterý od 18:55 nastoupí k utkání. Spolu s A-týmem odcestovala i devatenáctka, kterou v úterý od 14:00 čeká proti Interu duel Youth League, mládežnické obdoby Ligy mistrů.

Sport Speciál ke startu Slavie v Lize mistrů objednávejte na iKiosek.cz ZDE>>>

Sport Speciál k Lize mistrů Sport Speciál k Lize mistrůFoto iSport.cz

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Skupina F

Z V R P Skóre B
1. Barcelona 6 4 2 0 9:4 14
2. Dortmund 6 3 1 2 8:8 10
3. Inter Milán 6 2 1 3 10:9 7
4. Slavia 6 0 2 4 4:10 2

SESTŘIH: Slavia - Kluž 1:0. Eden se dočká Ligy mistrů, euforii stvrdil Bořil
Video se připravuje ...

SESTŘIH LM: Kluž - Slavia 0:1. Rozhodl Masopustův volej, Kolář chytil penaltu
Video se připravuje ...

Pavel Nedvěd: Slavii jsem chtěl do skupiny. Jak vidí její šance v Lize mistrů?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud