7. srpna 2020 • 09:57

Juventus doma vyhraje, tuší experti. S postupem už to prý nebude tak jasné

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Juventusu vyhrají v odvetě osmifinále Ligy mistrů nad Lyonem, na postup to ale partičce kolem hvězdného Cristiana Ronalda stačit nemusí. Přesně tohle napovídají odhady bookmakerů společnosti Chance před pátečními zápasy. Stará dáma z Turína přitom musí dohánět jednobrankové manko z prvního duelu. „Že Juventus v odvetě vyhraje, vypadá jako tutovka. Na jeho vítězství v kurzu 1,47:1 sází sedmadevadesát procent tipérů,“ prozrazuje Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance.



Že by Lyon v odvetě uhrál nerozhodný výsledek, tomu věří jen dvě procenta sázejících (4,55:1) a výhře francouzského celku má na tiketu ještě méně sázkařů. „I když je tam lákavý kurz 7,22:1. To ale neznamená, že i když Lyonu v utkání nevěří, že by neměl mít postupové šance. Právě naopak, tady se sází hodně na postup Juventusu (1,7:1), stejně jako na Lyon (2,15:1),“ naznačila Světlíková, že francouzské mužstvo není radno odepisovat. „Častým tipem je i to, že v utkání padnou nejméně dvě branky v kurzu 1,25:1.“

Druhý páteční duel by podle odhadu bookies měl doma zvládnout Manchester City. Ten má v bitvě gigantů náskok z prvního duelu (2:1). Teď se sází na jeho výhru v kurzu 1,72. „Citizens věří 61 procent tipérů. Nestává se často, aby na vítězství Realu Madrid v nějakém utkání byl kurz 4,46:1, a tak není divu, že překvapení zařadilo na tikety osmadvaceti procent sázkařů,“ poznamenala tisková mluvčí Chance s tím, že zbývající tipéři zkoušejí remízu v utkání (4,29:1).

Podle všeho i v tomto odvetném osmifinále Ligy mistrů budou padat góly. „Že padnou nejméně dvě branky je skoro tutovkou nabízenou v kurzu 1,16:1, lidé sázejí i na to, že padnou nejméně tři góly a více 1,52. Věří přitom v i postup Manchesteru City (1,13:1).“

Témata:  fotbla, lm, Juventus Turín, Lyon
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud