19. října 2020 • 14:31

Hvězdy z Paříže vstup do Ligy mistrů zvládnou, míní experti. Budou padat góly

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je to tady, základní skupiny Ligy mistrů startují a prestižní soutěž hned v úvodu nabízejí několik lahůdek. Sevilla, jejíž barvy hájí i český reprezentační brankář Tomáš Vaclík míří na půdu Chelsea. Pikantní bude v osmičce úterních duelů i zápas PSG s Manchesterem United. "V obou zmíněných zápasech to vidí sázkaři na jednoznačnou záležitost ve prospěch domácích. Chelsea věří sedmdesát procent z nich a jednička na PSG je skoro tutovkou. Tu má na tiketu čtyřiadevadesát procent tipérů," prozrazuje Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance.



Fanoušci sice mají jasno, jak zápas Chelsea se španělským rivalem dopadne a hrnou na tikety jedničku v kurzu 1,97:1, jenže experti to jako jasnou záležitost nevidí. Kurz naznačuje, že větší šance také dávají londýnskému celku, ale...

"Jde o zápas dvou favoritů na postup, takže opatrnost ohledně vítěze je na místě," varuje fanoušky Chelsea Světlíková, když prezentuje názor bookmakerů. "Remíze ale věří jen šestnáct procent tipérů (3,76:1) a jen šest procent sázek cílí na výhru Sevilly," dodává s tím, že Chelsea se úplně nepovedl vstup do Premier League a španělský tým je na tom v LaLize velmi podobně. "

Tipéři ale věří, že zápas nebude nudný a také podle expertů by měly padnout nejméně dvě branky, tahle příležitost je nabízena v kurzu 1,25:1. Hodně se sází i na to, že každý tým bude skórovat - v kurzu 1,63:1," doplňuje Světlíková. 

Výrazně větším favoritem než Chelsea je na domácí půdě francouzský PSG. Nic na tom nemění, že na jeho stadion míří slavný anglický Manchester United. "Pařížskému týmu nevěří jen šest procent tipérů. Sázkaře láká jednička v kurzu 1,55:1, protože vidí, že se Manchester výsledkově trápí," hlásí Světlíková v narážce na prohru United s Tottenhamem 1:6. Naposledy ale tým z Old Trafford vyhrál nad Newcastlem a kdo ví, jak na něj jasné vítězství zapůsobí.

Tomu, že uhraje anglický tým remízu (kurz 4,75:1) nebo dokonce vyhraje (5,85:1) věří shodně vždy tři procenta sázkařů. "Tutovkou je podle našich bookmakerů to, že padnou alespoň dvě branky. Kurz je na to 1,14:1. Fanoušci hodně věří tomu, že uvidí tři nebo více gólů, tahle možnost je vypsána v kurzu 1,47:1. Docelá je láká i tip, že dva góly padnou až ve druhém poločase v kurzu 1,66:1," prozrazuje tisková mluvčí Chance. Jak to ale všechno dopadne, to bude jasné až v úterý hodinu před půlnocí. Na programu je celkem osm zápasů.

Témata:  fotbla, ligamistrů
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud