11. června 2013 • 17:00

Hubáček míří do Zlína! Kvůli synovi zvažuje konec ve Slavii

Autor: koš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Se Slavií se po osmi letech téměř jistě rozloučí poslední aktivní pamětník slavných časů pod koučem Karlem Jarolímem. Deník Sport zjistil, že obránce David Hubáček (36 let) míří do druholigového Zlína! „Bavili jsme se o tom, Davida jsem vždycky chtěl. Rád bych ho tady uvítal,“ uvedl včera šéf klubu Zdeněk Červenka



David Hubáček (vlevo)Foto Michal Beránek (Sport)
Ještě to není podepsané, ale Hubáčkův záměr je jasný: dohrát kariéru v mateřském klubu. „Ze Slavie mám nabídku ještě na další rok, rozmýšlím se,“ informoval samotný Hubáček s tím, že kvůli rodině (syn půjde do školy) vážně zvažuje návrat na Moravu.

Zlín ho vezme, musí však vykoumat, co udělá s přetlakem kvalitních zadáků. „Víme, že se David chce vrátit, ale je potřeba to nějak dořešit,“ poznamenal Červenka.

Na stoperu totiž jsou další mazáci Zdeněk Kroča s Lubomírem Kubicou, nalevo Bronislav Červenka. K tomu se vrací z hostování v Hradci Králové Tomáš Hájek a z Příbrami Jakub Jugas. „Může na někoho z nich přijít nabídka,“ nebránil by se Červenka obchodu, který by uvolnil místo pro Hubáčka.  

Defenzivní univerzál zažil ve Slavii nejlepší léta své kariéry, stal se navzdory minimální gólové potenci (2 ligové trefy za 8 let) oblíbencem fanoušků. S týmem slavil dva mistrovské tituly a většinou nastupoval v základní sestavě. „Kvůli rodině ale přemýšlím o návratu do Zlína,“ pomalu, ale jistě se loučí s metropolí.

Kweuke si chrání míč před Hubáčkem.
Kweuke si chrání míč před Hubáčkem.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud