30. prosince 2008 • 16:07

Krajčík opouští Slavii. Půjde do Regginy?

Autor: dl
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slovenský reprezentant Matej Krajčík už na jaře barvy Slavie hájit nebude. "Odchází do zahraničního klubu, směrem na jih," prozradil Pavel Paska, který ho v přestupových jednáních zastupoval. Konkrétnější ale být nechtěl.



Třicetiletému Krajčíkovi právě dnes vyprší kontrakt se Slavií - a krajní obránce se rozhodl, že jej znovu neprodlouží.

"Byla tam domluva se Slavií, že když přijde dobrá zahraniční nabídka, Matej odejde," vysvětluje Paska. Jeho klient podepíše nový kontrakt u nového zaměstnavatele 2. ledna.

Ale kde, to zůstává tajemstvím. "Je to směrem na jih, víc neřeknu," usmívá se Paska. V minulosti se spekulovalo o tom, že má o Krajčíka zájem Olympiakos Pireus, nelze však vyloučit, že tentokrát jde o zcela jinou adresu.

Konkrétně by se mohlo jednat o italskou Serii A, odkud prosákly informace, že by Krajčíka chtěla podepsat Reggina.

V kuloárech proskočila také informace, že rychlonohého fotbalistu zkoušela kontaktovat i pražská Sparta! "K tomu se vůbec nebudu vyjadřovat," řekl Sportu Paska.

Krajčík působil ve Slavii od sezony 2003/04, ale do plánů tehdejšího kouče Josefa Csaplára nezapadal, takže putoval po hostováních (Žižkov, Č. Budějovice).

Až Karel Jarolím v něm objevil výtečného krajního obránce. Krajčík pak patřil mezi opory týmu, který v minulé sezoně startoval v Lize mistrů a získal i mistrovský titul.

Vstoupit do diskuse
2

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud