2. května 2011 • 14:50

Další schůzka France a Haška: Do středy mlčíme

Autor: spo, pj
Vstoupit do diskuse
7
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Předseda fotbalového svazu Ivan Hašek se dnes odpoledne opět sešel s údajným majitelem pražské Slavie Antonínem Francem. Na schůzce mu oznámil, že nejpozději ve středu 4. května bude veřejnost informovat, jak se situace kolem nového vlastníka klubu vyvinula.



Ivan Hašek a Miroslav Platil, dva "sparťané", kteří chtějí zachránit SlaviiFoto Koláž iSport.cz
"Seznámil jsem pana předsedu s postupem věcí. Ty se mají tak, že nejpozději ve středu bude klub informovat na oficiální tiskové konferenci o řešení současné situace," pronesl Antonín Franc.

Ivan Hašek vzal informaci na vědomí a dodal, že ho potěšilo, když jej Franc o vývoji situace informoval.

Ničeho dalšího (konkrétnějšího) se fanoušci Slavie nedočkali. "Více se veřejnost dozví nejpozději ve středu," doplnil svazový předseda Hašek.

I fanoušci Slavie tak nějak tušili, že se nového majitele v pondělí nedočkají.Foto Michal Beránek SPORT
Fanoušci Slavie už během utkání s Ústím tak nějak tušili, že se nového majitele v pondělí nedočkají... Foto: Michal Beránek SPORT

Tisková zpráva svazu končí tím, že se obě strany nebudou k záležitosti do zmíněné tiskovky více vyjadřovat. Slávistická obec přitom očekávala, že už dnes bude nový majitel představen.

Nový vlastník by měl klubu pomoci zejména finančně. Slavia potřebuje uhradit dluh ve výši 10 milionů korun, aby získala prvoligovou licenci pro příští ročník.

Už ve čtvrtek totiž zasedá svazová licenční komise, která jí bez dokladu o bezdlužnosti licenci neudělí. Posuzovat může dokonce i další dluh vůči někdejšímu majiteli ENICu, kterému musí podle soudu zaplatit 110 milionů korun co nejdříve.

Vstoupit do diskuse
7

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud