3. prosince 2010 • 13:24

Slavia pokračuje v čistce, nepočítá ani s Bestou

Autor: čtk
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po dvojici tuniských záložníků Tijanim Belaidovi a Hocinu Raguedovi už fotbalová Slavia nepočítá ani s Alešem Bestou. Sedmadvacetiletý útočník má podle klubového webu svolení, aby si našel nové angažmá.



Besta zamířil do Slavie v lednu 2009 a odehrál za ni osm ligových utkání, v kterých ani jednou neskóroval. Loni v srpnu odešel na hostování do polského druholigového Górniku Zabrze a po návratu do Edenu zápolil se zraněním. Třikrát se podrobil operaci chodidla.



Během podzimu se Besta zapojil do přípravy B-týmu, ale do potřebné formy se nedostal.

Besta se však proti výroku Slavie ohradil. "Verzi Slavie odmítám, v žádném případě jsem se nepodrobil třem operacím, ale pouze jedné. Minimálně od začátku října tohoto roku jsem stoprocentně zdráv a naplno trénuji," uvedl dnes Besta pro ČTK.

"Rovněž mi je záhadou, jak Slavia přišla na to, že jsem se nedostal do formy, když mě za tu dobu nasadili do jediného přípravného zápasu B mužstva na pouhých 22 minut," řekl Besta, který se naposledy v ligové sestavě Slavie objevil loni v květnu.

Vstoupit do diskuse
1

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud