31. července 2011 • 20:21

Naštvaný Pulpit po prohře Žižkova: Hráči musí k fotbalu přistupovat jinak

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Žižkovský kouč Martin Pulpit byl po ligové premiéře Viktorie nespokojený. Svým svěřencům vytkl, že nesplnili taktické pokyny, s nimiž do zápasu šli. "Jsem velmi rozpačitý. Přičítám to i tomu, že pět šest hráčů nastoupilo poprvé v lize a navíc před takovou kulisou. Budou si muset rozmyslet, jak budou k fotbalu přistupovat. Na zápas se musí připravit i po taktické stránce," prohlásil.



Podle jeho mínění mužstvo bylo po taktické stránce od trenérů velmi dobře připraveno. "Jenže především v prvním poločase to nezvládlo. Chtěli jsme, aby Hradec rozehrával své akce přes Pávka na levé straně, ale domácí se dostali k několika velmi nebezpečným situacím přes svoji silnější pravou stranu," přiblížil Pulpit svůj původní plán a neobměkčil ho ani druhý poločas. "Kdybychom však byli odvážnější, mohli jsme myslet i na remízu," uzavřel Pulpit. Jeho protějšek Václav Kotal uznal žižkovské zlepšení ve druhé půli, přesto ale tvrdil, že Hradec vyhrál zaslouženě. "V prvním poločase jsme měli trvalou převahu a naší chybou jen bylo, že jsme nedali druhý gól. Ten by zápas rozhodl," mínil hradecký trenér a připomněl, že se Východočeši revanšovali soupeř za loňské vyřazení v poháru.

Kotal pochválil i nejlepšího muže zápasu útočníka Štěpána, střelce jediného gólu. "Vojta je rychlostní typ, pokud se mu podaří zvládnout míč, mohl by být naším klíčovým hráčem," hodnotil trenér.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud