17. září 2011 • 14:54

Ředitel Příbrami po jednání s Řepkou: Peníze jsme vyřešili

Autor: bke
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sparťanský stoper Tomáš Řepka má zájem jít do Příbrami a domluveny jsou už obě strany i na penězích. Serveru iSport.cz to po dnešních poledních jednáních potvrdil ředitel příbramského klubu Petr Větrovský.



"Seděli jsme spolu přibližně hodinu, má zájem k nám jít. Zítra by nám měl dát vědět, jak se rozhodl," uvedl Větrovský. Jednání se kromě něj a Řepky účastnil i příbramský boss Jaroslav Starka a řepkův agent Pavel Paska.

Podle Větrovského už není žádný problém ani v Řepkově platu. "Na penězích jsme domluveni," tvrdí mladý ředitel Příbrami. "Moc o něj stojíme a chceme, aby mohl hrát už proti Spartě."

Utkání Příbrami se Spartou je na programu v sobotu 1. října od 16 hodin. "Věříme, že pokud by za nás Tomáš mohl hrát, tak bychom vyprodali stadion do posledního místa," přeje si Větrovský.

Co se týká příchodu Řepky, sám hráč se musí během neděle rozhodnout. Pokud na nabídku kývne, tak se v pondělí dořeší poslední záležitosti a Příbram oznámí svou novou posilu.

"Je ještě otázka, jestli by šlo o roční hostování, nebo by to byl přestup. I ten je stále ve hře," přiblížil jednání ředitel Příbrami.

S financemi na Řepku pomůže i Změlík

Zatímco pražská Dukla na Řepkův příchod nesehnala finance, Příbram byla v tomto boji úspěšnější. "Pomůžou nám dva sponozoři. Energon Dobříš a sázková kancelář StarTip," upřesnil Větrovský.

Právě s kanceláří StarTip, jejímž předsedou představenstva je olympijský vítěz v desetiboji Robert Změlík, navazuje Příbram dlouhodobější spolupráci. Změlík bude zahajovat nedělní utkání s Mladou Boleslaví slavnostním výkopem, příbramský stadion navíc ponese název jeho společnosti.

Tomáš Řepka ve sparťanském. Změní dres?
Tomáš Řepka ve sparťanském. Změní dres?

Vstoupit do diskuse
1

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud