18. března 2012 • 11:01

Jste pí**! Plzeňský autobus v Jablonci "ozdobily" kosočtverce

Autor: hp
Vstoupit do diskuse
7
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO | Kromě důležité výhry 2:0 si Viktoriáni z Jablonce přivezli i poničený autobus. Neznámý pachatel, pravděpodobně někdo z prohrou frustrovaných jabloneckých fandů, na několika místech vyryl vulgární obrazce znázorňující ženské přirození. Fotbalisty pak na stadionu zdrželo vyšetřování incidentu.



„Když hráči přišli k autobusu, našli ho na několika místech poškrábaný. Řešíme to ve spolupráci s policií,“ informoval mluvčí plzeňského klubu Pavel Pillár.

Autobus západočeské výpravy parkoval v areálu stadionu, kde působí pořadatelská služba.

Podle soutěžního řádu však domácí klub nemá povinnost zabezpečit autobus soupeře, hlídat musí pouze dopravní prostředky rozhodčích.

„Je nám to líto, v lize se nám ještě nic podobného nestalo. Odpovědnosti se nevzdáváme, autobus byl hlídaný, ale zřejmě nedokonale,“ vysvětlil technický ředitel Jablonce Vladimír Kavan.

„Policie nyní prozkoumá záznamy z kamer a budeme to dál řešit. Podle mých zpráv je bezpečnostní agentura pojištěná,“ dodal.

Vandal dal plzeňským fotbalistům najevo, co si o nich myslí
Vandal dal plzeňským fotbalistům najevo, co si o nich myslí

Vstoupit do diskuse
7

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud