15. dubna 2012 • 04:59

VIDEO: Nádherný gól Kweukeho nůžkami. Prostě jsem to zkusil, řekl

Autor: pan, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Sparty na domácím stadionu opět fanoušky nepotěšili vítězstvím. S Teplicemi jen remizovali 2:2 a nebýt fantastických nůžek Leonarda Kweukeho, mohlo být z pohledu hráčů kouče Haška mnohem hůře. "Nůžky? Prostě jsem to zkusil," okomentoval suše svůj krásný gól vytáhlý útočník.



Zápas Sparty jako by z oka vypadl předcházejícímu duelu Letenských na domácím hřišti proti Příbrami. Sparta tlačila, Teplice hrozily z rychlých protiútoků a především dávaly góly.

O ten první se postaral v 31. minutě Jindráček, který využil chyby zkušeného Jarošíka. Aby neštěstí vedoucího týmu tabulky nebyl konec, deset minut po začátku druhého poločasu se hlavou trefil exsparťanský obránce Lukáš. To běžela 54. minuta utkání a zdálo se, že si domácí připíší další porážku.

Pak však začal úřadovat Kweuke. V 79. minutě se po skvělém pasu Krejčího skóroval poprvé, aby o tři minuty později po krásných nůžkách srovnal. Tím však snaha Sparty o výhru skončila.

Souboj o míč v podání Léonarda Kweukeho ze Sparty (vpravo) a Michala Smejkala z TeplicFoto ČTK
"Věděli jsme, že nás čeká velmi těžké utkání, přesto jsme si nechali dát dva góly... Z tohoto pohledu není výsledek 2:2 zase tak špatný, protože jsme díky němu získali bod. A teprve uvidíme, co s tím Liberec udělá, pořád na něj máme dva body náskok," neztrácel po utkání optimismus střelec domácích.

Sám však pro trápení Sparty na vlastním stadionu nemá vysvětlení. "Moc nechápu, proč jsou pro nás domácí zápasy složitější než ty venkovní. Proti Teplicím jsme začali velmi pomalu, příště to musíme o hodně zlepšit."

A jeho branka? "V poslední době se mi střelecky příliš nedařilo, tak jsem se snažil dát do toho v závěru maximum. Že byl můj druhý gól nůžkami krásný? Prostě jsem to zkusil,“ uzavírá lakonicky Kweuke.

VIDEO | Takhle se Kweuke trefil proti Teplicím

Teplický kapitán Petr Lukáš brání Maria Holka
Teplický kapitán Petr Lukáš brání Maria Holka

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud