17. dubna 2012 • 04:00

Naštvaný Látal. S hráči si to ještě vyřídím, hřímal kouč Baníku

Autor: jon, riš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po týdnu si opět mění role. Liberec zvládl dohrávku v Ostravě a s jednobodovým náskokem se opět vyšvihl před Spartu. Zato v kabině Baníku bylo po prohře 1:3 pořádně dusno. "Už jsme chtěli být před Bohemkou," mrzí útočníka Lukáše Mageru. Naštvaný byl i domácí trenér Radoslav Látal.



Ostrava si zbytečně zkomplikovala boj o záchranu, byť začátek utkání neměla vůbec špatný. Na Bazalech domácí tým dokonce vedl.  Jen ale dvě minuty. Bosančičovo vyrovnání odstartovalo libereckou cestu za třemi body. A za návratem na ligové výsluní.

„Jsme nesmírně šťastní, že se nám povedlo v Ostravě vyhrát,“ zářil po utkání liberecký trenér Jaroslav Šilhavý.

„Dokázali jsme to, jsme první, ale ještě to bude boj. Jak Plzeň, tak Sparta budou o titul do poslední chvíle usilovat. Pokud ho nezískají, bude to pro ně zklamání,“ hodnotil liberecký trenér.

Zato domácí trenér Radoslav Látal spokojený s výkonem svých svěřenců být nemohl. „Pokud jde o druhý poločas, nemám prakticky co hodnotit. Nepředvedli jsme totiž nic,“ zlobil se ostravský kouč.

Jeho tým totiž promarnil šanci dostat se v tabulce ze sestupových příček. Kdyby býval vyhrál, přeskočil by pražské Bohemians. „Já nevím, co chtějí hráči víc? Jakou větší motivaci mohli mít? To, co někteří z nich ve druhém poločase na hřišti předvedli, je pro mě naprosto neakceptovatelné. A taky si to s nimi vyřídím,“ hřímal Látal.

Liberečtí fotbalisté zvládli dohrávku 25. kola v Ostravě, domácí Baník porazili 3:1
Liberečtí fotbalisté zvládli dohrávku 25. kola v Ostravě, domácí Baník porazili 3:1

Že zápas nezvládli, si uvědomují i samotní hráči. "Jsem z toho špatný. Všichni si ale musíme sáhnout do svědomí a říct si, jestli jsme pro úspěch udělali maximum. V prvním poločase jsme ještě měli nějaké příležitosti, ale ten druhý už byl zcela v režii Liberce,“ uznal ostravský útočník Lukáš Magera.¨

Baník se po prohře s Libercem dál krčí na sestupové příčce, ostravským stále hrozí pád do druhé ligy.

"Můžeme být jenom rádi, že Bohemka prohrála a že i my jsme teď i přes porážku stále ve hře. Jenže my jsme chtěli být po tomto kole už před ní. Nebo se na ni v nejhorším aspoň na jeden bod dotáhnout," lituje Magera.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud