27. dubna 2012 • 10:53

Gottvald v ráži: Podaného vyhodil od volantu, Heinz má poslední šanci

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

SPARTA - OLOMOUC 20:15 ONLINE | Dnešní zápas Sparty s Olomoucí nebude zásadní jen pro mistrovské vyhlídky domácích, ale také pro největší hvězdu hostů. Marek Heinz zřejmě dostane poslední šanci přesvědčit o tom, že do týmu patří. To nad Jakubem Podaným, který na Hané hostuje právě ze Sparty, už zlomil olomoucký sportovní ředitel Jan Gottvald hůl.



„Upřímně řeknu, že Podaný mi nevyšel. Chtělo ho pět ligových mužstev, já jsem tu válku vyhrál, ale on mě nakonec zklamal. Od tohoto hráče jsem si osobně představoval jinou kvalitu,“ prohlásil Jan Gottvald v rozhovoru pro Olomoucký deník.

Čtyřiadvacetiletý levý záložník přišel do Sigmy v zimní přestávce. A byť vstřelil dvě branky, očekávání nenaplnil, z posily se záhy stal náhradník. Proto na něj olomoucký klub opci neuplatní.Někdejší prezident fotbalových Drnovic Jan Gottvald
 
„Ještě jsem to nikomu nepředložil, ale řeknu vám to klidně tady od volantu, že žádná opce ani náhodou nebude. Máme před sebou ještě několik utkání, ale jsem schopen říct, že Podaný v Olomouci skončí,“ uvedl Gottvald.

Podobným zklamáním pro zkušeného funkcionáře byly i výkony Marka Heinze, který poslední čtyři kola proseděl na lavičce náhradníků. A na jaře se kdysi vyhlášený střelec netrefil ani jednou.

„Nikdo nečekal, že Marek Heinz, kterého jsem měl zařazeného ve škatulce velmi dobrých hráčů, takhle propadne. Snad se na mě nebude zlobit, ale já jsem mu to už i řekl,“ řekl Gottvald na adresu čtyřiatřicetiletého světoběžníka.

„Já osobně stále věřím, že se ještě probudí a dokáže svou kvalitu. Budu trvat na tom, aby dnes dostal šanci na Spartě. Na druhou stranu, každý si píše svůj rodokmen sám.

Pokud v závěru soutěže zklame, pak se s ním bude muset vážně mluvit o tom, že by měl přestoupit. Ačkoliv je to dost tvrdé vůči takovému hráči, který v kariéře něco dokázal.“

Marek Heinz nebyl spokojen s výkonem rozhodčích.
Marek Heinz nebyl spokojen s výkonem rozhodčích.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud