24. května 2012 • 04:59

Slavia za Radu zaplatí balík. Teplice za trenéra dostanou až 5 milionů

Autor: iSport.cz, han
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalové Teplice se můžou těšit na pořádné přilepšení, za odcházejícího kouče Petra Radu jim totiž Slavia podle informací Sportu zaplatí kompenzaci ve výši čtyř až pěti milionů korun. A to je na trenérský přestup nebývale vysoká částka. Rada se ve středu Slavii upsal na dva roky, první trénink povede 18. června.



Jednání o vyrovnání mezi oběma kluby se táhla dlouho, už před týdnem dal bývalý reprezentační kouč najevo, že by do Slavie hodně chtěl. "Mrzelo by mě, kdyby to celé ztroskotalo na penězích," nechal se slyšet.

Ve hře byly i hráčské kompenzace, Slavia ale podle zdroje Sportu nabízela jen hráče, které Teplice nechtěly a naopak. Oficiálně oba kluby potvrdily dohodu ve středu.

"Bylo mi to sděleno oběma prezidenty kolem deváté hodiny ráno," potvrdil kouč Petr Rada, jenž krátce po poledni podepsal v Edenu dvouletou smlouvu bez opce.

Ani jedna ze zainteresovaných stran však výši odstupného nekomentovala. "Mohou pouze potvrdit, že jsme se dohodli na finanční kompenzaci," sdělil ředitel komunikace Petr Heidenreich.

Kouč Rada jako čert. Teplický trenér je dle vlastních slov "malej, ale šikovnej"
Kouč Rada jako čert. Teplický trenér je dle vlastních slov "malej, ale šikovnej"

Podle informací deníku Sport se jedná o částku mezi čtyřmi a pěti miliony korun. "Jsem rád, že došlo ke vzájemné dohodě, už se to docela táhlo," oddychl si Rada.

Rozhovor s Petrem Radou + kdo by ho mohl v Teplicích nahradit čtěte ve čtvrtečním Sportu!

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud