27. května 2012 • 09:33

Slavia láká Davida Jarolíma. A není vůbec bez šance

Autor: sh
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ne odraz ode dna, ale vyplutí na hladinu chystá Slavia Praha v novém soutěžním ročníku. Má jí k tomu dopomoci vysoký rozpočet 120 milionů korun, na lavičce Petr Rada a na hřišti dvojice Jarolímů - k Lukášovi by mohl přibýt i jeho bratr David!



Přivábí bratra?

Odchovanec David Jarolím, který odešel do Německa ještě jako nezletilý a za Slavii nenastoupil ani k jednomu ligovému zápasu, by byl v Edenu vřele vítán.

V Hamburku mu skončila smlouva a už několikrát potvrdil touhu setkat se v jednom dresu s bratrem Lukášem.

Dosud vše končilo na finanční nákladnosti jeho příchodu a nedůvěře bývalého reprezentanta - zhýčkaného německými plnými ochozy - k českému prostředí.

Podle zákulisních informací však nastala správná doba na jeho přemluvení.

A Slavia prý není bez šancí!

To samé platí i o dalších dvou odchovancích Michalu Švecovi (Heerenveen) a Ivu Táborském (Ml. Boleslav).

Piták asi ne

Mezi zvažovanými posilami se objevil i jablonecký záložník Karel Piták, jenž v letech 2002-2006 zažil se Slavií mnoho zápasů v evropských pohárech, než zamířil na angažmá do rakouského Salcburku a pronikl i do reprezentačního týmu.

Jeho nynější příchod ze severu Čech se zdál uskutečnitelný, ovšem zřejmě ne za nové konstelace, kdy Jablonec přebírají Pitákovi krajané z východních Čech Václav Kotal a Michal Šmarda. Osobní vazby zřejmě zvítězí.

I s Poustkou

Trenér Petr Rada sestavuje realizační tým. Podle informací zůstává Martin Poustka jako asistent a Martin Vaniak coby trenér brankářů, nabídku však neobdržel Petr Vrabec a po osmi letech ve Slavii skončí.

Mládež se stěhuje do Horních Počernic (Xaverov), kde se bude realizovat nový manažer Karol Kisel, jeho předchůdce Petr Hurych přijal nabídku firmy Sport Invest. Trenérsky povedou juniorku Michal Petrouš a Ivo Knoflíček.

David Jarolím (vlevo) nejspíš v zimní přestávce odejde z Hamburku.
David Jarolím (vlevo) nejspíš v zimní přestávce odejde z Hamburku.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud