28. května 2012 • 09:58

Veterán Štajner zůstane věrný Liberci. Láká mě Liga mistrů, říká

Autor: hp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Oslavil 36. narozeniny a dostal k nim očekávaný dárek. Se zlatým Slovanem podepsal Jiří Štajner smlouvu na další rok! O veterána stálo hned několik klubů, hlavní tahoun Šilhavého party však upřednostnil domovský Liberec.



„Jsem rád, že mi Slovan nabídl roční kontrakt. Máme za sebou krásnou sezonu a já přiznávám, že mě láká Liga mistrů,“ uvedl Jiří Štajner.

O Krále ligových trávníků uplynulé sezony, ve které pod Ještědem slavil druhý mistrovský titul, mělo zájem několik dalších klubů. Podle informací iSport.cz například Olomouc, vítěz domácího poháru.

„Nesluší se, abych jejich jména prozrazoval. Těch nabídek bylo více a dokonce delší dobu. Ve chvíli, kdy mi ale novou smlouvu nabídl Slovan, všechny ostatní skončily,“ prozradil zkušený mazák, který v minulé sezoně 15 branek vstřelil a na 16 nahrál.

Do vstupu do prestižního Klubu ligových kanonýrů mu schází již jen 6 tref. „Mám už 94 gólů, takže bych rád dal tu stovku, když už je tak blízko,“ přiznal Jiří Štajner.  

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud