Pavel Kalouš
14. července 2012 • 07:39

Skácel a Švec zpět do Slavie? Zatím vyloučeno

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Návrat záložníka Rudolfa Skácela do Slavie? Fanoušci „sešívaných“ nemluví v posledních dnech o ničem jiném, jenže zřejmě zůstane jen u zbožného přání. Klub ani samotný hráč o spolupráci nemají zájem. Alespoň zatím.



„Nemluvil jsem s nikým z Čech a tedy ani ze Slavie. Nezavírám žádné dveře, ale měl jsem teď dobrou sezonu, jsem zdravý, takže bych ještě rád zůstal venku,“ přiznává dvaatřicetiletý záložník, který je momentálně volným hráčem.

V minulé sezoně dotáhl skotské Hearts k triumfu v domácím poháru, zadlužený klub však na svou hvězdu nemá dost peněz, a proto se se Skácelem nedohodl na prodloužení smlouvy. „Adekvátní nabídku jsem od nich nedostal, chtějí šetřit,“ říká Skácel.

Momentálně pobývá v Česku a čeká na zajímavou nabídku. „Dal jsem v sezoně osmnáct gólů, tak doufám, že ještě přijde nějaká zajímavá. Chtěl bych hrát někde, kde budou mít ambice a budou chtít hrát o čelo tabulky. Je mi jedno, v jaké to bude zemi,“ říká záložník.

„Nic není podepsané, ale pár týmů se mi ozvalo. Nějaká jednání probíhají, ale dokud to není uzavřené, nic to neznamená. Doufám, že se ještě něco zajímavého objeví a předčí to i nabídky, které mám teď,“ dodává.
Jeho požadavkům Slavia evidentně příliš nevyhovuje. Ostatně ani vršovický klub, jehož dres Skácel naposledy oblékal v roce 2009, o něj také neusiluje.

„Slavia odjíždí na soustředění s hráči, které si přála mít. Uvidíme, jakým způsobem se to bude chovat v Itálii, podle toho vyhodnotíme, jestli budeme dál posilovat nebo ne,“ říká před dnešním odjezdem na týdenní soustředění do Itálie sportovní ředitel Miroslav Držmíšek.

Stejná slova platí i pro druhého hráče, o kterém se v souvislosti se Slavií spekuluje - pětadvacetiletém záložníkovi Michalu Švecovi, kterému v létě vypršel kontrakt v nizozemském Heerenveenu. Ten se na začátku června dohodl na přestupu do Slovanu Bratislava, jenže klub už o něj nestojí a z transferu nakonec sešlo.

Přesun do Slavie, kde Švec vyrůstal, se logicky nabízí. Má to však podstatný háček. Na seznamu vyhlédnutých posil kouče Petra Rady nefiguroval záložník rozhodně vysoko, Slavii navíc také údajně zklamalo, že dal v první fázi před Edenem přednost odchodu do Bratislavy.

Slávistický kouč Petr Rada přihlíží tréninku svých svěřenců
Slávistický kouč Petr Rada přihlíží tréninku svých svěřenců

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud