Michal Koštuřík
7. října 2012 • 19:20

Libereckého Šurala naštval po prohře s Brnem rozhodčí i výkon týmu

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalového šampiona z Liberce se drží bída. Čekání na výhru si prodloužil zápasem v Brně, kde padl gólem v nastaveném čase. Poslední tři body si Severočeši zapsali 25. srpna za triumf v Českých Budějovicích. „Je to strašný,“ nechápal další ztrátu záložník Josef Šural.



Uzdraveného tahouna liberecké ofenzivy naštval výkon jeho týmu i rozhodčí Jan Jílek. „Tahá ho sval, pět minut se nechal ošetřovat a nakonec se hraje jenom devadesát dva minut. S tím krátkým nastavením mě naštval. Je to hrozný pocit, nechtěl jsem tady prohrát. Slíbil jsem klukům něco za vítězství,“ chrlil ze sebe naštvaně bývalý hráč Zbrojovky.

Právě Šural měl velikou šanci, ze které mohli hosté vytěžit vedoucí gól. Po Kušnírově skvělém centru hlavičkoval do tyče. Sám dráhu letu nestihl sledovat.

„Jen jsem slyšel tyčku,“ krčil rameny s tím, že Liberec nepředvedl očekávané představení. „Nehráli jsme, co jsme chtěli. Zase jsme málo běhali. Nevím, čím to je, jestli se bojíme hrát. Schováváme se. Snad jsme si ani nezasloužili vyhrát. Určitě jsme nebyli horší, ale Brno šlo asi výhře víc naproti,“ uvažoval.

Podle dravého záložníka přijel Liberec na Srbskou pro tři body. A hrál o ně i po vyloučení Lukáše Váchy za ostrý faul. „Zkusili jsme to, jenže zase jsme dostali debilní gól. Jako vždycky,“ láteřil.

Trenéra poražených Jaroslava Šilhavého nejvíc mrzelo, že jeho soubor nedokázal skórovat už v první půli, kdy měl navrch. „Ty šance volaly po gólu,“ mínil. „Za stavu 0:1 naši hráči jako by znervózněli, začali nakopávat míče. Nehráli jsme to, co předtím,“ upozornil zklamaně. Liberec tak dál čeká na výhru.   

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud