14. prosince 2012 • 04:58

Slavia shání útočníky. Lanaří slovenského reprezentanta Šeba

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

EXKLUZIVNĚ | Slavia roztáčí kolotoč jednání o zimních posilách na plné obrátky. Do útoku láká další zvučné jméno. Tým Petra Rady by mohl posílit člen širšího kádru slovenské reprezentace Filip Šebo, který je momentálně volným hráčem. Podle informací Sportu je Šebo v těchto dnech osobně v Praze, kde by se také měl sejít s vedením Slavie.



Šebo má do konce roku smlouvu ve Slovanu Bratislava, za něj však naposledy nastoupil v polovině září. Ve Slovanu se totiž nedohodl na nové smlouvě a bratislavský klub s ním proto přestal počítat. Jedna z nabídek pak Šebovi přilétla i ze Slavie.


„Nebudeme komentovat nejen jména, ale ani průběh jednání. Nebylo by to seriózní,“ odmítl být konkrétní ředitel Slavie Zbyněk Kusý. Podle informací Sportu by se ale střelec, o kterého před dvěma lety usilovala i Sparta, měl se zástupci klubu skutečně sejít.

Jako volný hráč by „sešívané“ vyšel levně. „Mluvíme s více hráči, momentálně s asi deseti. Ani v jednom případě ale nejsme tak daleko, abychom si zítra sedli a podepsali smlouvu,“ tvrdí Kusý.
Slovenský fotbalový reprezentant, útočník Filip Šebo Slovenský fotbalový reprezentant, útočník Filip ŠeboFoto Profimedia.cz


„Rozhodně ale nepadlo jméno Romana Bednáře, ani jsme nikomu nenabízeli konkrétní sumy,“ dodává ředitel s odkazem na článek deníku AHA!, podle kterého dali Fenin s Bednářem Slavii košem, protože odmítli přistoupit na maximální plat 150 tisíc korun měsíčně.

Právě na platovém stropu, který údajně nastavil majitel Slavie Aleš Řebíček, by ale mohla ztroskotat dohoda i se Šebem. „Dostal finančně velmi dobrou nabídku, srovnatelnou třeba s hráčem německé bundesligy, ale nedošli jsme k dohodě,“ říkal v říjnu ředitel Slovanu Petr Kašpar.

Druhým faktem je, že Šebo zřejmě sní o atraktivnějším angažmá. V předešlých třech dnech jednal v německém Fürthu, jeho snem ale byly a zůstávají Spojené státy. Ve hře je údajně jeden z klubů americké Major League Soccer a Šebo čeká, až se vyjádří. To se očekává někdy zkraje ledna.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud