Karel Häring
16. ledna 2013 • 10:44

Stoper Latka se už rozhodl: Do Plzně nepůjdu, jedině do zahraničí!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO | Námluvy Viktorie Plzeň se stoperem Martinem Latkou neklapnou. Zkušený obránce, o nějž je velký zájem, řekl, že do západočeského klubu určitě nepřestoupí. Jako své další angažmá preferuje cizinu. Šéfové Viktorie Plzeň a Slavie spolu sice o Latkovi jednali, jeho rozhodnutí však nyní možnou dohodu zhatilo.



"Do Plzně rozhodně nepůjdu. Preferuju odchod do zahraničí. Kam? Až to bude hotové, tak se to dozvíte," řekl serveru Aktuálně.cz ve středu obránce.

Přitom jen o pár hodin dříve byla situace otevřená. „Sešli jsme se, ale zatím jsme se nikam neposunuli,“ přiznal ještě ráno iSport.cz majitel Viktorie Plzeň Tomáš Paclík.

I když je Latka bez smlouvy, která mu se Slavií vypršela, nehodlal šéf západočeského klubu obcházet majitele červenobílých Aleše Řebíčka. „Nechtěl bych mít hráče takového klubu bez souhlasu Slavie. Každopádně schůzka měla smysl, mluvili jsme i o dalších tématech,“ doplnil Paclík.

To ještě netušil, že Latka již má o možném přesunu do Viktorie jasno a dá jí košem. „Omlouvám se, ale situaci ohledně mého nového angažmá nebudu komentovat, je to nyní ve fázi, kdy se to absolutně nehodí," hlásil ještě v úterý obránce.

"Některé věci jsou rozjednané, dokud nebudou vyřešené, nebudu o záležitosti mluvit. Doufám, že během tohoto týdne se vše uzavře,“ sděli Latkal. Ve středu ráno už ale verdikt zazněl. A Plzeň dostala košem.

Martin Latka je na odchodu ze Slavie. Zájem o jeho služby měla Plzeň, ale Latku vábí jen cizina
Martin Latka je na odchodu ze Slavie. Zájem o jeho služby měla Plzeň, ale Latku vábí jen cizina

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud