Stanislav Hrabě
7. února 2013 • 04:00

Bratři Škodové si plácli v Turecku. Chodím na každý zápas, říká Michal

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z TURECKA | V Čechách jim ligové povinnosti setkání jen tak nedovolí, tak si to vynahradili v Turecku. Bratři Milan a Michal Škodovi se na chvilku setkali při zimním soustředění svých klubů v lepších klimatických podmínkách. Starší Milan vyrazil do tureckého Beleku se Slavií, mladší Michal se Zbrojovkou Brno.



Slávistický záložník Koreš zahrává proti polské Wisle Krakov rohový kop, nejvýše si na míč vyskočí Milan Škoda, ale posílá ho hlavou těsně vedle. Z prořídlého publika zazní povzbudivý výkřik. Okamžitě tím směrem letí gestové poděkování. Bratra podpořil Michal Škoda.

„Chodím na každé jeho zápasy jak dříve v Bohemce, tak ve Slavii, takže jsem ho pozoroval z hlediště mnohokrát,“ přiznává o dva roky mladší sourozenec.

Zápas končí, Slavia vyhrává 2:0. „Nahrál na gól, bylo to dost těžké, takže dobrý,“ oceňuje známějšího bratra Michal.

„Zdar!“ zabouří pozdrav a plácnou si do rukou. „Brácha mě nerozptyluje, jsem rád, že se objevil,“ nesvádí na něj vychýlenou mušku Milan. „Nic mi jeho přítomnost nenosí,“ sděluje. Prohodí pár slov, popřejí si vše nejlepší a každý jde za svými povinnostmi. Blízkost pobytu ale zase využijí.

„Tak zase příště,“ loučí se. „My hrajeme proti rumunské Vaslui,“ láká bratra Milan. „My proti maďarskému Györu,“ vrací informaci Michal.

V Turecku mají k sobě blízko.   

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud