Richard Šíma
24. února 2013 • 22:29

Zlámal zve spoluhráče na večeři: Jen nesmí stát osmnáct tisíc!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Olomouckého brankáře Zdeňka Zlámala znovu čekají značné finanční výdaje. Jeho Sigma totiž porazila ve fotbalové lize pražskou Slavii 2:1, a to pro brankáře Hanáků, který je proti svému někdejšímu týmu z Edenu vždy velmi motivován, znamená jediné. Svým spoluhráčům musí znovu zaplatit večeři.



Ovšem pozor, tentokrát bude olomoucký gólman nejspíš dbát na to, co si jeho spoluhráči objednávají. Když totiž Zlámal ze stejného důvodu pozval kabinu na večeři v minulé sezoně, stálo ho to osmnáct tisíc korun. A to už nehodlá opakovat.

„Porazili jsme Slavii, jsem šťastný a na večeři se samozřejmě půjde. Ale bude muset být skromnější než minule. Protože ta loňská, taky po výhře nad Slavií, mě stála hrozné peníze. Osmnáct tisíc, ani nevím, jestli to vůbec můžu prozradit,“ řekl rozesmátý gólman.

Ten v nedělním utkání s Pražany prožil nejdřív jeden smolný okamžik, když nechytil Gecovovu skákavou střelu, přestože nebyla na první pohled nijak záludná. A pak několik hvězdných chvil, kdy pochytal vyložené šance Slavie.

Stejně jako při loňském jarním domácím vítězství Zlámal po utkání spokojeností doslova zářil. „Jde se na večeři, ale vyhlašuju finanční limit, který tentokrát nesmí být překročen. A ten limit je pět tisíc korun,“ ohlásil brankář Olomouce.

Znamená to, že menu bude tentokrát poněkud chudší. Pokud nakonec dobromyslný Zlámal limit přece jen nezvýší.

Olomoucký brankář Zdeněk Zlámal
Olomoucký brankář Zdeněk Zlámal

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud