Stanislav Hrabě
6. března 2013 • 11:28

Slavia ulovila hvězdnou posilu: Do Edenu se vrací Skácel!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Významnou posilu do boje o záchranu a hlavně k pozvednutí výkonnosti hlásí Slavia Praha. Do červenobílého dresu se opět oblékne záložník Rudolf Skácel. Bývalý český reprezentant (sedm zápasů, jeden gól) neprodloužil ve skotském Dundee United smlouvu a upíše se v Edenu.



Podle informací iSport.cz se Rudolf Skácel včera sešel s vedením pražského klubu a dohodl se na dalším působení. Tvořivý hráč, který udrží míč, umí přihrát i zakončit, se trenéru Petru Radovi v současné situaci náramně hodí.

Rudolf SkácelFoto Jaroslav Legner SPORT
Potíže by neměly být ani s kondicí a herní praxí, ve skotském klubu přes zimu nastupoval, s předsedou Stephemen Thompsonem se však nedohodl na prodloužení smlouvy, kterou odmítl z rodinných důvodů.

„Byl jsem se Slavií v kontaktu delší čas, ale teď se to upeklo poměrně narychlo. Měl jsem ještě jiné varianty, ale rozhodl jsem se pro Slavii. Chtěl bych Slavii pomoct, myslím si, že jí to tak trošku dlužím. Domluvili jsme se zatím tak, že jí přijdu pomoct do konce sezony,“ řekl Skácel pro slavia.cz.

Do Slavie přišel poprvé v roce 2002 jako čerstvý mistr Evropy do 21 let z Hradce Králové, po třech letech odešel za velkou kariérou do slavného francouzského klubu Olympique Marseille.

Hrál rovněž za řecký Panathionaikos Atény, skotské Hearts, anglický Southampton a německou Herthu Berlín. Na podzim 2009, když začal ústup Jarolímovy Slavie z mistrovských pozic, se objevil jako reamaterizovaný hráč znovu v Edenu. Pak se opět vydal do zahraničí.

Teď přichází do Edenu potřetí. Pravděpodobnost, že Slavia dokáže všechny potřebné dokumenty dát dohromady už do pátku na střetnutí v Brně, je mizivá, pro zápas doma s Libercem už by ale k dispozici být mohl.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud