5. dubna 2013 • 20:42

Průšvihář Řezníček: Červená za filmování a míč hozený na sudí

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nedá si pokoj! Jen co si českobudějovický útočník Jakub Řezníček jakžtakž odčinil svůj opilecký úlet, už má na krku další průšvih. V záchranářském pátečním duelu s Příbramí se totiž nechal hloupě vyloučit a jeho Dynamo tak muselo hrát od 38. minuty o deseti. Za to nadějného, ale problémového útočníka na jihu Čech rozhodně nepochválí.



Disciplína, to evidentně není Řezníčkova silná stránka. Poté, co před 14 dny rozčílil budějovické fanoušky flámem za bílého dne, teď pořádně zatopil svým spoluhráčům na hřišti.

Po půl hodině životně důležitého zápasu proti Příbrami po souboji s Trappem tak moc chtěl penaltu, až ho sudí Drábek odměnil žlutou kartou. Místo toho, aby si pak dal pořádný pozor, koledoval si dál.

V 38. minutě se mu opět nelíbil výrok rozhodčího, který ho kvůli odpískanému útočnému faulu nenechal pokračovat v útočné akci. A tak vzal míč a naštvaně ho po Drábkovi vrhl. Muž s píšťalkou si to nenechal líbit a nemilosrdně vytáhl druhou žlutou kartu - Řezníček musel pod sprchy!

To se nelíbilo jemu, ani fanouškům, své si k tomu řekla i budějovická lavička, ale Jihočechům nebyly protesty nic platné. Stejně jako v 55. minutě, kdy sudí Drábek odpískal kontroverzní penaltu po pádu příbramského útočníka v pokutovém území...

A záchrana se Budějovicím po domácí prohře 0:1 zase o pořádný kus vzdálila. Domácí kouč Pavol Švantner ale bezprostředně po zápase Řezníčkovi nic nevyčítal.

"Přes maximální úsilí hráčů to utkání asi dneska nešlo vyhrát. Někdy bojujete proti jiným vlivům než jen proti těm na hřišti," naznačil, v čem byl podle něho problém.

Martin Vozábal neměl příliš důvodů ke spokojenosti
Martin Vozábal neměl příliš důvodů ke spokojenosti

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud