11. dubna 2013 • 12:25

CHAT: Zválcují Slavii? Do derby dáme všechno, slíbil Krejčí

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
VŠECHNA VIDEA ZDE

ONLINE ROZHOVOR | Sparťanský klenot Ladislav Krejčí před sobotním šlágrem s odvěkým rivalem Slavií usedl k počítači a odpovídal na vaše dotazy. Jak se na derby pražských "S" motivuje? Připravuje se nějak speciálně? A jak zápas dopadne?



Ladislav Krejčí, který patří mezi mezi největší talentované hráče Sparty a ve svých 20 letech už neodmyslitelně patří k oporám klubu, odpovídal na otázky čtenářů iSport.cz.

Ladislav Krejčí

Skleny, 11. dubna 2013
Co říkáš na formu Bonyho v Arnheimu a kde si ho dokážeš představit?
Bonymu to moc přeju, jsem rád, že se mu daří. Zároveň mě to až tolik nepřekvapuje, protože byl vždycky gólový. Myslím, že by někdy v budoucnu mohl nastoupit za Chelsea. Děkuji za otázky a za přání!
Libor, 11. dubna 2013
Co dobrého si dáš před derby? A jak vlastně probíhá jídelníček Sparty před zápasem? Dík
Večer před zápasem bude kuřecí maso, těstoviny, rýže a nějaká sladká tyčka, pudink něco takového.
kolbi, 11. dubna 2013
Ahoj, mam jeden dotaz: hraje nekdo z hracu Sparty fenomen dnesni doby a to je texas holdem poker? Diky za odpoved
Teď už se poker moc nehraje, dřív jsme hráli, ale teď spíš starší hráči hrají červený.
baron, 11. dubna 2013
Jaký máš nazor na slavii?
Slavii jako soupeře respektuji. Mají za sebou velkou historii, ale věřím, že v sobotu je porazíme a získáme tři body.
Dungys, 11. dubna 2013
kolik vazis?
66kg
Jirka, 11. dubna 2013
Zdravim:) 1. Připravuješ/te se na derby nějak speciálně nebo jako na každý jiný zápas? 2. Jak se chová Leo Kweuke v šatně nebo soukromí, jestli trénuje poctivě? A jak bere to že už moc nenestupuje od začátku, jako dřív kdy byl prakticky nepostradatelnej.(Já si myslim že by měl hrát víc.) 3. Kdo ve Spartě jde nejvíc s módou? :D
1) Moje osobní příprava se nijak nemění, snažím se na každý zápas připravit stejně. 2) Leo trénuje poctivě a snaží se propracovat zpátky do sestavy. 3) Asi Lukáš Vácha a Venca Kadlec.
Honza , 11. dubna 2013
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli věříte, že vaše aktuální forma vydrží až do konce sezony. A jaký tým podle vás vyhraje LM?
Věřím, že forma vydrží. A že se třeba ještě bude zlepšovat. A LM vyhraje Barcelona.
gogog, 11. dubna 2013
Ahoj Ládo, Tak doufám, že tě tam zahučí zase nějaký nepovedený centr.Jinak jste všichni připraveni podat podobný výkon jako v Olmíku a s prádelníky? Držím palce a nechte tam všechno.
Věřím, že jsme připravení. A dáme do toho zase všechno.
Aleš10, 11. dubna 2013
Jak se cejtíš před zápasem mám si tě dát do fantasy ? :D
Tak to nechám na vás, jestli mi věříte.
filip, 11. dubna 2013
myslíte si že uhrajete plný bodoví zisk?
Věřím, že ano.
Petr Sinkule, 11. dubna 2013
Zdar Láďo,vnímáš ten zápas jakožto sparťan od dětství víc než ostatní? Věřím, že slátancům nasázíte pořádnej ranec gólů. Proveďte s nima to, co před pár lety Arsenal. Dík za výkony a hodně štěstí
Odchovanců je nás v kabině dost. Myslím, že to vnímáme hodně.
Jirka, 11. dubna 2013
Ahoj Láďo jak ty vnímáš atmosféru na tribunách? Všimneš si třeba během zápasu choreografie ? Nebo to třeba vidíš až na fotce v kabině? Pokud teda máš možnost. Dík za odpověď a ať se daří! A poražte ty Sešívky! :)
Někdy si choreografie všimnu, většinou je to, když hraju u hlavní tribuny.
Ondra, 11. dubna 2013
Čau Láďo, bude možný se s tebou po derby vyfotit? Strašně tě uznávám a hodně stojím o fotku s tebou. Dík :)
Jak už jsem říkal, po zápase před kabinou.
Libor, 11. dubna 2013
Čau, Ladine! Jak moc Vás láká jako Spartu příští ročník LM ? Popř. bylo by to i s tebou, nebo uvažuješ o zahraniční nabídce? Ještě vydrž, bude to lepší pro Spartu i Tebe. Hodně štěstí do zbytku GL ....
Samozřejmě by to bylo krásné, ale jak říkám, ještě je před námi dlouhá cesta. Momentálně se musíme soustředit na to, co je teď.
Libor, 11. dubna 2013
Ahoj, Ládo ! Prosím, Tě jen neusněte na vavřínech,nepodceňujtr nikoho a makejte jako tedˇv Olomouci. Letos to musí konečně vyjít.
Věřím, že neusneme na vavřínech. Víme, co máme před sebou a jaký máme cíl. A snažíme se pro to udělat maximum.
Spytihnef, 11. dubna 2013
Ahoj Láďo, prozraď nám kdo má v kádru Sparty nejtvrdší střelu, kdo je nejrychlejší a kdo má největší fyzičku? Dík
Nejtvrdší střela - asi Jirka Jarošík, nejrychlejší - Venca Kadlec, fyzička - Pavel Kadeřábek.
jednadvatri, 11. dubna 2013
OCeláááááááááááááří Třiiiiiiinec fandíš Třinci v hokeji? :D Je to sice z jiného soudku ale i tak :-) doufám, že nefandíš uplakané Spartě která vypadla :-) ať porazíte Slávku
Fandím Spartě v hokeji.
adamann, 11. dubna 2013
Ahoj Láďo. Chtěl jsem se zeptat na tvoje tři fotbalové přednosti(dovednosti). Jinak ti hodně fandím a přeji mnoho úspěchů ve Spartě a v repre.
Svoje hodnocení bych nechal na trenérovi.
Skleepy, 11. dubna 2013
Na koho to tam vždycky po zápase šaškuješ na protilehlé? Sedívá tam tvá přítelkyně? :) Jinak hodně štěstí a gólů do derby.
Já šaškuji asi tak obecně :-)
Pepano, 11. dubna 2013
Ahoj Láďo v sobotu to musí dopadnout.Jak to prožíváš ty?Tobě sparťanství věřím.Hecuješ se s někým?
Na zápas se těším, s nikým se nehecuji, abych řekl pravdu. Spíš se soustředíme na sebe.
300gayuveslipech, 11. dubna 2013
Chtel byh se zeptat proc po dvou zapasech co se vam povedli nerikam ze ne proc mate nosy tak nahoru? Myslite si ze ste mistri? Preju vam at dostanete pres hubu od slavistu ! Cau krivej
Myslím, že nosy nahoru nemáme. Dáváme si na to pozor. Soustředíme se dál na ligu, protože před námi je ještě osm kol a ty budou strašně důležité.
Sodan, 11. dubna 2013
Čau Láďo, jaký je tvůj oblíbeny zahraniční fotbalový ale i hokejový klub, a kde by jsi chtěl jednou hrát? Přeji ti hodně zdaru!!!
Barcelona, ale zahraniční hokej moc nesleduji.
Rinab, 11. dubna 2013
Láďo, na tobě se mi líbí, že jsi pořád tak skromnej a máš to v hlavě srovnaný, jen tak dál, protože je to strašně důležitý. Jedna otázka: Byl jsi někdy třeba jako patnáctiletej na diskotece? Nebo popíjel jsi někdy s kámošema pivko, alkohol? Díky
V patnácti jsem na diskotéce nikdy nebyl. Myslím, že poprvé jsem byl v sedmnácti a bylo to, když jsem vyhráli v dorostu titul.
Marley, 11. dubna 2013
Láďo, tak kolik dáš dneska ty, kolik Venca Kadlec a myslíš že se trefí Bedna? Nahraj mu na gól :-) dal by se nekde sehnat SPARŤANSKÝ plakát, třeba i s podpisy? Díky a přeju další úspěchy a štěstí na nahrávky a zakončení, ty na to máš :-) ps: zkuste s Hušbauerem čas od času nějakej ten přímak napálit :-) díky
Je jedno, kdo dá gól. A plakáty se dají koupit ve fan shopu.
Baky.21, 11. dubna 2013
Víš, proč jsi mezi sparťanskými fanoušky tak oblíbený? Můj názor: Když opomenu to, že jsi veliký talent a odchovanec, je to především tvým přístupem ke hře. Nikdy nevypustíš žádný souboj a pomáháš i obráncům na levé straně, když je to potřeba. Fandové mají v oblibě bojovníky. Je vidět, že se fotbalem bavíš, naplňuje tě a toužíš po úspěchu nejen svém, ale i celé Sparty. Bude mě mrzet, až ze Sparty odejdeš, ale přeju ti, aby ses dostal do zajímavého týmu, s nímž budeš zažívat úspěchy. Doufám, že se pak jednou do Sparty vrátíš (u Rosy na to pořád čekám). Měj se hezky a ať se ti vyhýbají zranění.
Děkuji za přání.
Krakatit, 11. dubna 2013
Zdarec chlape, zajímalo by mě, jak často jste vy, hráči, v kontaktu s panem ing. Hřebíkem? Zajde za vámi občas do kabiny? Pochválil vás třeba po zápase s Plzní či Olomoucí? Děkuju za odpověď.
Občas za námi zajde do kabiny. A po zápase s Plzní nás pochválil.
LosFanaticos, 11. dubna 2013
Ahoj Láďo, co pravačka? Pracuješ na jejím zdokonalení? Při dovednostním souboji s Lukášem Váchou jsi zkoušel z nulového úhlu skórovat levačkou (šajtlí) přeso, že se na bránu střílelo z levé strany. Pořád to asi není ono, viď? :-)
Pravačka je pořád jen na nastupování do autobusu :-)
Proč?, 11. dubna 2013
Mám pro tebe menší kvíz: A) Kdo vyhraje ligu? B) Kdo vyhraje pohár? C) Kdo vyhraje superpohár? D) Kdo je nejlepší na světě?
Pokřik? :-)
Tamara Vejsadová-Ponocná, 11. dubna 2013
Dobrý den Ladislave, pan Čontofalský ve včerejším chatu napsal, že se Slavií Letnou sfouknou. Že to s klukama nedopustíte a na hlavu je porazíte?!
To, co psal Kamil Čontofalský, je jeho názor. A my se budeme soustředit na sebe a dáme do zápasu vše. Věřím, že budeme na konci úspěšní.
Jarmilek, 11. dubna 2013
Zdarec Krejdo, starají se tam o tebe lidi ze Sportu hezky? Nějaké dobré pití, jídlo, příjemná hudba? :-)) To víš, mám své obavy, přeci jen je to sponzor Plzně.
Sedíme u nás na Spartě ve VIP a atmosféra je tu příjemná.
Leonidas, 11. dubna 2013
Zdarec Ládíku, nenapadlo tě po tvém šťastném gólu proti Olomouci, že bys mohl v zápase někdy zkusit ohrozit podobným stylem bránu záměrně? Mnoho brankářů bývá těsně před centrem již na cestě z brány.
Samozřejmě mě to napadlo. A třeba to ještě někdy vyjde.
MikeACS, 11. dubna 2013
Ahoj Láďo,rád bych se zeptal na to jak se třeba s Leem Kweukem na hřišti domlouváte? anglicky?
Anglicky. A něco rozumí i česky.
Mudrc, 11. dubna 2013
Zdravím,... Jaké máte přezdívky? Přispěl jste někdy nebo plánujete přispět na charitu? Jaká je pro Vás ideální dovolená (moře/hory/památky/sport/)? Jaká je Vaše oblíbená hra ne PS? Máte radši FIFU nebo PES a jak se Vám daří? Děkuji
1) Říkají mi Krejda. 2) Na charitu jsem přispěl. 3) moře, 4) mám radši FIFU.
Pavel, 11. dubna 2013
Sparta se pod trenérem Lavičkou se lepší a lepší v čem je rozdílný proti minulým trenérům Haškem a Chovancem ? :) děkuji za odpověď a dejte jim bůůůůra :D
Momentálně se nám daří, pomohli k tomu jak kluci, kteří přišli, tak trenér Lavička, který je hodně komunikativní.
Věrný fanoušek, 11. dubna 2013
Dobrý den, Ládo Mám 2 otázky ohledně pravidel: 1. Je pravda, že nejhorší tým ze 2. místa do baráže o MS nepostupuje? Myslel jsem, že jo, ale v žádné z mnoha mediálních spekulacích a propočtech o výsledcích potřebných k postupu jsem žádnou zmínku o tom neviděl? 2. Jaký je rozdíl mezi přímým a nepřímým volným kopem? Jaký je Váš nejoblíbenější film a film. žánr? Myslíte, že tak úspěšnou sezonu v Evropě české kluby zopakují a někdo postoupí do LM a do vyřazovací části? Četl nebo plánujete přečíst knihu Pavla Horvátha? Jaký rozdíl pro Vás osobně představuje, který útočník hraje? Jsou to všechno dost odlišné typy útočníků? Děkuji, hodně štěstí
1) Ano. 2) Přímý kop - můžete zahrát rovnou na branku bez toho, aniž by se toho jiný hráč dotknul. Nepřímý - musí se dotknout jiný hráč než zahrávající. 3) Film - Jáchyme, hoď ho do stroje. A žánr: komedie. 4) Věřím, že se úspěšná sezona zopakuje. A bylo by krásné, kdybychom do LM postoupili my. 5) Já osobně moc nečtu, takže neplánuji. 6) Nepředstavuje to rozdíl.
Karamád, 11. dubna 2013
čau Láďo měl bych 2 dotazy:Znáš Gerarda Deulofeu jestli ano co na něho říkáš?A co říkáš na Neymara?
Znám ho, hrál proti nám ve finále ME a dost nás tam točil s Tomášem Jelečkem. Neymar? Je to výborný fotbalista. Jak je vidět z videií, tak se umí i výborně bavit i mimo fotbal.
Vaclav, 11. dubna 2013
Vim ze jsi Velky Spartan,proto se te chci zeptat pokud Sparta vyhraje ligu a postoupila by do LM zustal by jsi ve sparte celou pristi sezonu? Vim ze mas nabidky ze zahranici ale v Lize Mistru si muzes udelat jmeno a navic hrat za nej. tym CR a jeste LM je lepsi nez odejit do zahranici za prachama...
Já osobně o žádných nabídkách nevím momentálně. A abych řekl pravdu, tak se soustředím na sezonu. To, co bude v létě, nad tím nepřemýšlím.
Jebo4, 11. dubna 2013
Ahoj Láďo, jaká atmosféra panuje v kabině před zápasem se Slavii? Těšíte se na zápas víc, než na zápas s Plzní? .. Díky za odpovědě, plno úspěchu jak osobních tak se SPARTOU :) Dejte jim aspoň trojku ..
V kabině je atmosféra výborná, všichni jsme natěšení. Myslím, že na zápas se těšíme podobně jako na Plzeň.
Tomas, 11. dubna 2013
Zdravim Borce,chci se te zeptat jaka je herni vize pana Lavicky.Rika vam treba at hrajete hodne po zemi a konstruktivne nebo vam dava priklad rovnou v jinych tymech?treba hrajte jako barca a tak...
Snažíme se hrát hodně po zemi. Napadat vysoko, prostě jak teď hrajeme, tak bychom takhle chtěli hrát pořád. Ale samozřejmě jsou v tom stále nějaké chybičky.
Othoson, 11. dubna 2013
Ahoj Láďo, kdy bude opět nějaké video z kabiny? :) Jinak přeji hodně štěstí do derby a hlavně na cestu k titulu...
Zeptám se Tomáše Vaclíka s Lukášem Váchou, co plánují, a uvidíme, jestli něco vymyslí.
karel60, 11. dubna 2013
Lado skusite na Slavií zase nějakou povedenou střelu jako v minulém zápase? Moc vám držím palce
Rád bych se pokusil o nějakou nebezpečnou střelu a bylo by super, kdyby skončila v bráně. Díky za přání.
Adam Mareš, 11. dubna 2013
Na jak dlouho máš ještě u nás smlouvu? Plánuješ v létě odchod?
Smlouvu mám do roku 2017, takže spoustu času. A co se stane, se stát má.
Arnie, 11. dubna 2013
Čím to, že jste se po zimní přestávce tak zlepšili? Pomohly vám zápasy proti Chelsea? Posily? A nebo obojí?
Myslím, že nám pomohlo obojí. Zápasy nám ukázaly, že se dá hrát s každým. A kluci, kteří přišli, se výborně zapracovali do týmu.
Mirek, 11. dubna 2013
Jak to vypadá s Jiřím? Bude ještě hrát? Nebude to v letošním derby podobnej případ jako tehdá s Pepíkem Chovanců?
Jirka trénuje naplno a to, jestli nastoupí nebo ne, necháme na trenérech.
Bořek, 11. dubna 2013
Jaký typ trenéra máš radši: arogantního hulváta Radu, nebo inteligentního slušňáka Lavičku?
Já volím druhou variantu.
Klaun, 11. dubna 2013
Jaká atmosféra na Letné se ti líbila víc: proti Chelsea, Plzni nebo Feyenoordu?
Asi nejvíc se mi líbí teď s Plzní.
MV24512, 11. dubna 2013
Je Leo součástí týmu? Ve videích vždy vypadá, že stojí mimo partu a vůbec neví o co jde. Neni divné, že nemá chuť učit se naši řeč?
Leo je součástí týmu. Na videu třeba vypadá, že se nezapojuje, ale umí si udělat srandu.
Pavel Prochy, 11. dubna 2013
Starají se starší hráči, abyte vy mladší kluci jako ty, Vašek a Matěj neměli nos moc nahoru a makali jste pořád na 100%?
Věřím, že my si na to sami dáváme pozor. Ale kdyby to vypadalo, že bychom měli nos nahoru, tak by nám to určitě řekli a okřikli nás.
Fanouš, 11. dubna 2013
Jak zapadli do kabiny Lukáš, David a Roman?
Musím říct, že zapadli bez problémů a okamžitě stali se součástí týmu.
Lojzík, 11. dubna 2013
Taky považuješ pískání na ksindla Limberskýho jako dement Melichar za trestnej čin? Myslíš, že se český rozhodčí a novináři dívaj i na jinou ligu než jenom tu naší? Jinak by to asi nemohli hodnotit tak, jak to hodnotěj...
To pískání už jsem viděl třeba v anglické lize, když třeba přestoupil van Persie do United.
Arnostacs, 11. dubna 2013
Ahoj, proč nám v součastnosti nejdou standartní situace a hlavně rohy? Kopeš je ty a Lukáš a žádná pořádná akce z toho nebyla, většinou to ani nedoletí do vápna. Proč?
Snažíme se to kopat podle toho, jak to máme natrénované, ale momentálně, jak říkáš, nejsou ty rohy ideálně zahrávané.
at žije sparta, 11. dubna 2013
čau ládo at se trefíš v tom derby sadím si na tebe :D a nechcceš miu po zápase dát dres ? :D at se ti dáří a at vyhrajem ten titul
Děkuji. Dres už mám slíbený pro někoho jiného.
Klaun, 11. dubna 2013
Jaký máš pocity, když nastupuješ na trávník a Letná je vyprodaná? Cítíš větší nervozitu, než při běžným zápase?
Neřekl bych nervozitu, spíš si zápas užívám a při nástupu mám husinu.
míra gaži, 11. dubna 2013
kámo jen tak dál v derby se předved hattrickem máš na to bejku :))
Děkuji :-)
tom44, 11. dubna 2013
Ahoj Ládíku :) Čím teď jezdíš a co nejraději děláš ve volném čase? popř. Co takhle twitter? Máš iPhone ne? :) Předem moc děkuji. Společně zadupeme slavii do země!! My jsme SPARTA
Mám mercedes třídy C, ve volném čase chodím na golf, do sauny, na tenis, do kina... iPhone nemám, mám blackberry. A do twitteru mě nutí Tomáš Vaclík s Lukášem Váchou, zatím odolávám.
lukáš hulenka, 11. dubna 2013
jací jsou podle vás 3 nejlepší čeští reprezentanti
Rosický, Čech, Sivok.
Pavel, 11. dubna 2013
Ahoj Vašku, tak jak vidíš derby v sobotu? Jasná výhra nemyslíš?:)
Ahoj, tak já jsem Láďa :-) A věřím, že o víkendu zvítězíme.
Danielka, 11. dubna 2013
Kde jste se poznal s Kristýnou?
Na Spartě na recepci.
Prevc, 11. dubna 2013
Myslíš si, že je nyní v kabině lepší "klima", než když v týmu byl Řepka s Blažkem? Na mě působíte jako skvělá parta.
Když tady byli Tomáš s Jardou, tak jsem ani s jedním neměl problém. Ale teď je celkově kabina taková omlazená a v tom je asi největší rozdíl.
Jirka, 11. dubna 2013
Čau Láďo přeju vám ať v derby vyhraje ten lepší,doufám že to bude Sparta ;-) a chtěl bych se zeptat když hraješ profesionalne fotbal jake nemužete jíst jídlo?Mužete třeba hamburgery,bramburky,hranolky nebo řízky pokud ano jak často? děkuju za odpovď
Já osobně můžu všechno, tedy když to není den před zápasem. To už si dávám pozor. Ale jinak díky mé stavbě těla můžu jíst všechno.
Lojza, 11. dubna 2013
Jak to vypadá s Tomášem Přikrylem? Už bude zdráv?
Tomáš zatím trénuje individuálně a připravuje se, aby mohl naskočit do tréninku.
kubajs, 11. dubna 2013
kolik tipujete vysledek ?
Já bych netipoval výsledek, ale hlavní je, abychom vyhráli. Je jedno kolik.
Michael, 11. dubna 2013
Láďo, jaký je pan Lavička trenér? Dokáže zakřičet? A baví se s hráči často individuálně?
Trenér Lavička je dobrý. Samozřejmě dokáže v kabině zakřičet, když je to potřeba. A s hráči často mluví individuálně a snaží se s nimi bavit.
Lubik, 11. dubna 2013
Ahoj Láďo, předem ti chcí říct, že jsem tvůj fanda a libí se mě tvoje výkony, jseš jeden z mých neoblíbenějších hráčů.Chtěl bych se zeptat jestli by bylo možné od tebe získat podepsaný dres(minidres) či něco takoveho :) A taky ti popřát mnoho úspěchů jak ve sportovním tak v osobním životě.
Kartičky nebo nějaké fotky není problém získat, dresy ale moc nerozdávám. Většinou jen rodině.
michal, 11. dubna 2013
Lado,platite za dresy hozene fanouskum nebo mate nejaky limit dresu za sezonu? Osobne si myslim,ze zejmena fans na vyjezdech by se dresy zaslouzily a vzdy nas tohle hezke gesto potesi..
Za dresy platíme.
Jackie, 11. dubna 2013
Zdravím Láďo. Zajímalo by mě jestli jste už měl nějaké nabídky ze zahraničí? Mám otázku k reprezentaci: Věřím Vám i trenéru Bílkovi, že Itálii porazíte, ale mám otázku jestli víte, že nejhorší tým ze 2. místa do baráže nepostupuje? A víte jaká je situace v ostatních skupinách? Jak sledujete letošní LM? Komu přejete triumf a koho favoruzujete? Který zápas se Vam nejvíce líbil? Nevím komu přát titul v naší lize, fandím hlavně českému fotbalu takže fandím tomu kdo udělá větší úspěch v Evropě. Možná spíš Vám kvůli té nafilmované penaltě. Takže Vám popřeju aspoň všechno nejlepší v evropských pohárech, repre a soukromí. A věřím, že postoupíte na MS a v příští sezóně do LM a do jara.
1) Nějaké nabídky nebo spíš poptávky byly. 2) Vím, že nejhorší tým nepostupuje do baráže. 3) Ligu mistrů sleduji jak v úterý, tak ve středu. Přítelkyni se to moc nelíbí. A favorizuji Barcelonu jako každý rok. 4) Nejvíc se mi líbil Galatasaray-Real 3:2. Děkuji za přání.
tomášz, 11. dubna 2013
Ahoj, proč nosíš číslo 23? Má speciální symboliku?
Tohle číslo jsem dostal od pana Chovance, který mi ho přidělil a od té doby ho mám.
Pavla, 11. dubna 2013
Dobý den,je možné někde získat Váš podpis?Ať se Vám při derby daří
Buď můžete napsat na Letnou nebo po zápase, když vycházíme z kabiny.
netix - acs, 11. dubna 2013
Někteří fanoušci Sparty tvrdí, že nevidí na rasismu nic špatnýho. Co si o tom a o nich myslíš?
Rasismus je špatný. Máme v týmu Lea a určitě by mu nebylo příjemné, kdyby na něj pokřikovali nějaké rasistické urážky.
Karel 1893, 11. dubna 2013
Zdravím Tě Láďo, jak se těšíš na zápas se Slávii, bude to pro tebe prestižnější zápas než s Plzní? Díky a ať se daří
Pro mě osobně tento zápas znamená víc než zápas s Plzní. Odmala jsem ve Spartě a jsem vychovávaný k tomu, že derby bylo vždycky největší zápas sezony. Takže tak to beru.
mTO UHPIO, 11. dubna 2013
JSTE DOPRÝ
Děkuju.
Míra , 11. dubna 2013
Ahoj hele muzu se zeptat jak vidíš víkendovej šlagr ? Myslíš ,ze das nejakej gól ?
Hlavní je, abychom zvítězili a připsali si tři body do tabulky. A to jestli dám gól já nebo někdo jiný, je víceméně jedno.
Milan, 11. dubna 2013
Ahoj, jen jsem chtěl podotknout, že slavisti nechají na hřišti duši a pujdou do toho tvrdě. Nebojíš se trochu o nohy?
S tím se na hřiště nedá jít, že bych se bál nějakého souboje nebo něco podobného.
Mrtinique, 11. dubna 2013
Ahoj Lád'o, tak co seš taky tak natěšenej na zápas jako já?
Jsem!
ACSpyro, 11. dubna 2013
Cau Ladiku,jak se stavis k legalizaci pyrotechniky na stadionech?nebylo by to lepsi nez soucasna situace,kdy je zakazana a pouziva se hlavne to co se lip pronese( zbytecny delobuchy a petardy) nez aby se pouzivala co nejhezci pyro,ktere ma co nejhezci efekt a vytvori paradni kulisu?
Někdy pyrotechnika, když nikoho neohrožuje, tak je to samozřejmě hezké a udělá to krásnou atmosféru. Ale některé ty dělobuchy mi přijdou až moc.
Vilém Kolének, 11. dubna 2013
čau Láďo líbí se mi jak pracuješ,ikdyž někdy by to chtělo víc kreativity ale seš dobrej,a chci se zeptat pomýšlíš na titul v tvém věku by to byla určitě senzace pro tebe, a ještě jeden dotaz,,kdybys mohl vybrat za jaký velkoklub by sis chtěl jednou zahrát a nepiš že za Lyon,dík čau ať se daří
1) Titul v hlavě máme všichni, ale je to ještě hodně daleko. 2) Asi Barcelona.
Baldič, 11. dubna 2013
Ahoj Láďo jsem tvůj velký fanda. Doufám že ve Spartě budeš ještě hodně dlouho :) Jak se těšíš na derby a jak se ti hrálo proti plzni když celá Letná pískala na pana Lžimberského ? Do jakého klubu by jsi chtěl po Spartě jít? Díky za odpověď a přeju ti hodně štěstí !!! ACS !!
Proti Plzni se mi hrálo dobře, byla krásná atmosféra. To, že se pískalo na Davida Limberského, jsem si všiml. Ale dál jsem to nevnímal a soustředil se na zápas.
Filip, 11. dubna 2013
Ahoj, chtěl bych se tě zeptat kde by sis chtěl v budoucnu zahrát ? Jestliv Bundeslize, Premier League či třeba být furt ve Spartě :-)
Všechny tyto varianty jsou dobré.
Kubisko, 11. dubna 2013
Ahoj, Láďo! Tak jaká před derby? Jsi nervózní? doufám, že vyhrajeme... ale nesmíte to podcenit jako na podzim, to se nestane, že ne???
Zdravím, já nejsem nervózní. Na zápas se těším a určitě derby nepodceníme.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud