12. dubna 2013 • 18:05

Tohle derby nepamatuje! Skoro 99 % sázkařů věří ve výhru Sparty

Autor: mjk, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pravidlo, že pražské derby nemá favorita, před sobotním duelem Sparty se Slavií neplatí. Fotbalová bitva o hlavní město nepamatuje, kdy se naposledy jeden z týmů těšil tak výrazné důvěře sázkařů. U jedné z kanceláří tipuje 99 % z nich výhru Letenských.



Ani překvapivá podzimní výhra sešívaných na domácím hřišti v Edenu (1:0) nijak neodradila sázkaře, aby z drtivé většiny věřili ve výhru aktuálně druhého týmu Gambrinus ligy.

Sparta je v laufu, což demonstrovala i nedávným pohárovým a vzápětí i ligovým vystoupením v Olomouci, odkud odjížděla s dvěma přesvědčivými výhrami a celkovým skóre 7:2.

"Sparta zvládla duely s Plzní i v Olomouci přesvědčivě, dotáhla se na čelo tabulky a hraje atraktivní útočný fotbal, proti kterému Slavia bude hledat protizbraň jenom těžko," vysvětluje Ondřej Vích, hlavní bookmaker Fortuny, vysoký kurz na výhru Slavie v poměru 6,3:1. Na přehled všech kurzů se podívejte ZDE.

Tomu, že všechny tři body zůstanou Letné, věří 90 % sázejících Fortuny. Tipsport přijal k pátečnímu poledni dokonce 50 000 tiketů na výhru Sparty oproti 500 sázkám na úspěch Slavie.

"Počty tiketů s blížícím se duelem ještě strmě porostou, zatím jsme nabrali přes 2 miliony korun, když tato hodnota budu minimálně dvojnásobná, ale poměr sázek tedy 99%:1% očekáváme stejný," říká vedoucí bookmaker Tipsportu Ladislav Pavlis.

Poslední dva zápasy na stadionu Sparty skončily 3:0 a 2:0 pro domácí. Vstřelí Slavia konečně gól? Tomu bookmakeři příliš nevěří. Stejně jako variantě, že by se opakovalo slavné vítězství Slavie z roku 2008 na Letné 4:1, neboť tento přesný výsledek ani nezařadili do kurzové nabídky.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud