Jakub Konečný
12. června 2013 • 11:09

POTVRZENO! Petrouš bude trénovat Slavii. Přichází Šeterle, končí Kusý a Kubík

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Slavia potvrdila informace deníku Sport, že trenér Michal Petrouš povede její první tým také v nadcházející sezoně. „Ohromně si toho vážím. Po tak krátkém období mám tu čest podruhé trénovat Slavii," uvedl staronový trenér Slavie Michal Petrouš na klubovém webu.



Provizorní záskoky se mění v plnohodnotná angažmá. V Olomouci dostal důvěru Martin Kotůlek, v Jablonci Roman Skuhravý a ve Slavii se dočkal  jmenovacího dekretu Michal Petrouš.

Šeterle jmenován ředitelem
Zkušený funkcionář Jaromír Šeterle se po čtrnácti letech vrací do pražské Slavie. V klubu z Edenu se stal novým generálním ředitelem a ve funkci tak nahradil Zbyňka Kusého.

„Se Zbyňkem Kusým jsme se dohodli, že naše spolupráce už nebude nadále pokračovat. Za jeho práci pro Slavii v uplynulé sezóně mu patří poděkování,“ řekl předseda představenstva Adam Řebíček.

Ve Slavii nebude pokračovat také manažer sportovního rozvoje Luboš Kubík, který do klubu nastoupil na konci listopadu minulého roku. Po půl roce tak jeho působení v Edenu končí. 

„Petrouš zůstane, to je jisté,“ řeklo deníku Sport už včera několik lidí s úzkými vazbami na vedení klubu.

Ve středu dopoledne byla tato informace potvrzena oficiálně. 

„Musím říct, že je to také obrovská zodpovědnost. Slavia čeká delší dobu na úspěch, moc bych si přál, abych u něj mohl být. Abychom to spolu s klukama pro Slavii vybojovali," řekl Petrouš pro slavia.cz.

„Hrozně mě nabilo posledních pět kol ligy. Kádr nemáme špatný, věřím, že budeme úspěšní," dodal.

Petrouš se ujal mužstva po prohře v Příbrami, která byla osudná pro jeho předchůdce Petra Radu. Slavia ho prezentovala jako provizorního šéfa lavičky na závěr sezony s tím, že v létě přijde renomovaný odborník.

Jenže dosavadní trenér juniorky ve spolupráci s asistentem Ivem Knoflíčkem skomírající tým bez duše neuvěřitelně oživil, vyhrál čtyři utkání včetně toho na hřišti Plzně s celkovým impozantním skóre 12:1...

Michal Petrouš
Michal Petrouš

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud