17. června 2013 • 15:31

Slavia toužila po Vošahlíkovi, Jablonec však nepovolil!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V Edenu ho chtěli, ale mají smůlu. Slavia se nechtěla vzdát vytáhlého útočníka či ofenzivního záložníka Jana Vošahlíka, který v pražském „es“ v uplynulé sezoně hostoval z Jablonce. Jenže nic jiného jí nezbývá. Jeden ze čtyř českých zástupců v evropských pohárech totiž nechtěl o odchodu 24letého vytáhlého útočníka ani slyšet.



„Stáli jsme o něj,“ přiznal sportovní ředitel „sešívaných“ Miroslav Držmíšek. Vošahlík na jaře patřil do základní sestavy pražského celku, ale s koncem sezony mu skončilo ze severu Čech hostování.

„Potřebujeme ho. O žádné případné částce jsme se Slavií ani nejednali, hráče bychom beztak nepustili. Známe ho a čekají nás evropské poháry. Rozhodli jsme se, že nebudeme nikoho uvolňovat a pokusíme se v předkolech Evropské ligy uspět,“ vysvětlil sportovní ředitel severočeského klubu Petr Flodrman.

Ve středu se tak bude bývalý mládežnický reprezentant hlásit na startu přípravy v Jablonci.

„Nějaké varianty, že bych zůstal ve Slavii, byly, ale nechával jsem tomu volný průběh a nakonec to skončilo mým návratem do Jablonce. Pro mě byly obě možnosti dobré. Ve Slavii se mi líbilo, v Jablonci si na druhou stranu zahraji evropské poháry,“ připustil Jan Vošahlík.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud