Stanislav Hrabě
17. června 2013 • 12:46

Skácel skončil ve Slavii. Bolí to, nikdo se mnou pořádně nemluvil

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
SESTŘIH: Brighton - Manchester City 0:4. Titul je blíž, zářil Foden
VŠECHNA VIDEA ZDE

VÍME PRVNÍ | Bývalý reprezentant Rudolf Skácel končí ve Slavii. Klub se zkušeným hráčem neprodloužil spolupráci, dohoda ze zimy zněla, že v pozici hráče pomůže sešívaným do konce sezony. „Nejvíc mě mrzí, že se mnou nikdo za ty čtyři měsíce pořádně nemluvil,“ postěžoval si levonohý záložník. „Bolí to, protože Slavia je klub mého srdce a zůstane jím,“ dodal.



V základní sestavě se Rudolf Skácel během jara objevil dvakrát, v derby proti Spartě (1:3) a proti Slovácku (1:0). „Odehrál jsem dvakrát sedmdesát minut, nevím, kdo by za tu dobu předvedl něco zázračného,“ postěžoval si na malou vytíženost.

Důvěru v jeho schopnosti bývalý trenér Petr Rada příliš neměl, mezi vyvolené nepronikl ani s příchodem nového kouče Michala Petrouše. „Začalo se vyhrávat, mužstvu se dařilo, ale pro mě se nic nezměnilo. Pořád jsem seděl na lavičce,“ zůstala mu nepříjemná pozice náhradníka.

Ve Slavii po skončení ligového ročníku došlo ke změně vedení, Zbyňka Kusého, jenž Skácela do Slavie přivedl, vyměnil ve funkci ředitele Jaromír Šeterle.

„Nemluvil se mnou nikdo ze starého, ani z nového vedení. Takže mi bylo jasné, že jsem skončil,“ přijal tento fakt, který mu nakonec potvrdil telefonicky sportovní ředitel Miroslav Držmíšek.

Slávistou však Skácel nadále zůstává. „Nepředpokládám, že bych se ještě někdy jako hráč vrátil, i když se nemá nic vylučovat,“ přiznal, že v 33 letech ještě nehodlá s aktivní kariérou skončit.

„Teď jsem jejím obyčejným fanouškem,“ potvrdil, že ho ani tato zkušenost od červenobílých barev neodvedla.

Bývalý reprezentant Rudolf Skácel končí ve Slavii, klub s ním neprodloužil spolupráci. Skácel je zklamaný, ale bude dál Slavii alespoň fandit
Bývalý reprezentant Rudolf Skácel končí ve Slavii, klub s ním neprodloužil spolupráci. Skácel je zklamaný, ale bude dál Slavii alespoň fandit

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud