9. července 2013 • 22:36

Bakoš nedohrál, obnovil si zranění kotníku. Stihne Sarajevo?

Autor: neu
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už tréninková hřiště sečou i automaticky
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z WESTENDORFU | Odkulhal za postranní čáru, s bolestivou grimasou si lehl na trávník. Do zápasu s Kluží se už nevrátil. Útočník Viktorie Plzeň Marek Bakoš si v závěru úterní generálky (výhra 4:1) na soustředění v rakouském Westendorfu, k níž přispěl jedním gólem, obnovil zranění kotníku. Hrozí scénář, že nestihne vstup do předkol Ligy mistrů (16. července v Plzni se Sarajevem).



„Markovi se bohužel neustále obnovuje zranění kotníku, i když si nemyslím, že teď je to úplně tak špatné, jako na začátku přípravy. Není však důvod, abychom mu dělali za každou cenu obstřiky a nutili ho hrát posledních patnáct minut,“ řekl po utkání trenér Pavel Vrba.

Podle prvních zpráv by se opravdu nemělo jednat o větší poškození, naděje, že by Bakoš mohl být do úvodního zápasu s bosenským mistrem fit, existuje.

Patálie s kotníkem pro Bakoše začaly v 28. kole v zápase v Olomouci, kdy mu jej při výskoku přišlápl protihráč, slovenský útočník po půlhodině odstoupil ze hry, následně vynechal domácí duel s Libercem. V závěrečném utkání v Hradci Králové, ve kterém si Viktoria zajistila mistrovský titul, odehrál se sebezapřením 68 minut.

Během dovolené dal kotník do pořádku, úvodní den přípravy si však zranění obnovil. To samé nyní s Kluží…

Útočník Stanislav Tecl během přípravného zápasu Plzně s Kluží
Útočník Stanislav Tecl během přípravného zápasu Plzně s Kluží

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud