Michal Koštuřík
15. července 2013 • 10:15

Sparťan Vidlička do Sigmy. Prý je to tutovka, ale podepsáno není

Autor: Michal Koštuřík, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Olomouc - Sparta 1:4. Kanonáda hostů, rozhodl skvělý Krejčí
SESTŘIH: Hradec Králové - Slavia 1:2. Zemětřesení v sestavě a drama v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový obránce Vlastimil Vidlička se před startem ligy téměř jistě bude stěhovat z Letné na Hanou. Sparta mu dala najevo, že když si najde nové angažmá, nebude mu bránit. Sigma Olomouc má o hráče, který si nyní doléčuje svalové zranění, zájem. „Je to domluvené,“ tvrdí zdroj deníku Sport. „Podepsané ještě nic není,“ řekl Zdeněk Psotka, generální ředitel Sigmy.



Je jasné, že Sigmě by se fotbalista na pravý kraj obrany hodil. Dohodu brzdily rozdílné pohledy na finanční ohodnocení pro Vidličku. Teď to vypadá, že je k dohodě blízko.

„Rádi bychom ho tu měli, ale jasné to ještě není,“ zopakoval Zdeněk Psotka, šéf Sigmy. „Až to bude podepsáno, tak se k tomu můžeme víc vyjádřit. Ano, chceme, aby u nás Vidlička působil,“ dodal.

Ani Sparta nebyla sdílnější. Na pravý kraj obrany angažovala Slováka Pauscheka a je jasné, že je Vidlička na Letné na druhé koleji. „V tuto chvílí nebudeme situaci kolem Vlastimila Vidličky komentovat,“ uvedl tiskový mluvčí Ondřej Kasík.

Sigma Olomouc v generálce na Gambrinus ligu remizovala se Zlínem 0:0 a na pravém beku odehrál zápas Koutný. Pokud ale jednání o Vidličkovi nakonec klapne a hráč bude zdravý, místo v základu by patřilo jemu.

Obránce Sparty Vlastimil Vidlička v jednom ze soubojů na hřišti Sigmy Olomouc v utkání 22. kola Gambrinus ligy. Sparta vyhrála jasně 3:0
Obránce Sparty Vlastimil Vidlička v jednom ze soubojů na hřišti Sigmy Olomouc v utkání 22. kola Gambrinus ligy. Sparta vyhrála jasně 3:0

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud