5. srpna 2013 • 09:06

Napětí kolem Kadlece. Jestli se Frankfurtu neupíše tento týden, přestup padá

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podepsat a uzavřít to. Eintracht Frankfurt chce tento týden dotáhnout přestup sparťana Václava Kadlece. V případě, že Sparta znovu odmítne svůj útočný klenot prodat, jednání budou přerušena a bundesligový klub přestane o Kadlece usilovat. Prý se raději zaměří na příchod jiného „snipera“.



Frankfurt je v kontaktu se Spartou už čtyři týdny. Za tu dobu ale Němci nenašli s českým klubem společnou řeč. Jednání se vždy odložila kvůli odlišným finančním představám. Zatímco Eintracht je ochotný zaplatit za Kadlece 75 milionů korun, Sparta požaduje minimálně 100 milionů.

„V tomto týdnu už tuto záležitost uzavřeme. Bez ohledu na výsledek. Kadlece chceme, jenže Sparta je nerozhodná. Táhne se to moc dlouho,“ vyjádřil své znepokojení Heribert Bruchhagen, generální ředitel Frankfurtu.

Několikatýdenní jednání se mohou proměnit v dohodu, ale i krach. V takovém případě by bundesligový celek koupil do útoku někoho jiného. „Bylo by smutné, kdybychom neměli připravené alternativy,“ dodal Bruchhagen.

Kadlecovi běží na Letné čerstvě podepsaná smlouva do roku 2016. Netají se ale tím, že by rád okusil německou ligu. Po vyřazení Sparty ve druhém předkole Evropské ligy se začalo spekulovat, že Letenští nakonec umožní 21letému útočníkovi odejít. Zájemce však musí splnit finanční požadavky Sparty.

Václav Kadlec v souboji při zápase s Brnem. Sparta vyhrála 3:1.
Václav Kadlec v souboji při zápase s Brnem. Sparta vyhrála 3:1.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud