24. září 2013 • 07:29

Soupeř hrál v deseti a my to stejně schytali, zlobil se trenér Straka

Autor: jp, ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Více než šedesát minut hráli s jedním mužem v poli navíc, přesto ještě dvakrát inkasovali a nakonec schytali slušný debakl. Fotbalisté Příbrami prohráli doma s Teplicemi 0:4 a svému trenérovi Františku Strakovi rozhodně radost neudělali. "Já se můžu jenom omluvit našim fanouškům," řekl zkušený pětapadesátiletý trenér.



Start do zápasu domácím nevyšel, díky gólům Matuly a Mahmutoviče prohrávala Příbram už ve třiadvacáté minutě o dvě branky. Jenže ve 29. minutě přišlo zbytečné vyloučení obránce Michaela Lüftnera z Teplic a předlouhá přesilová hra věštila šanci na obrat. Ale nakonec dopadla děsivě.

"Soupeř hrál o desíti a my to schytali se vším všudy. Tým byl připravený na utkání, přitom to dopadlo takovým způsobem," rožčiloval se Straka.

Toho pořádně naštval především start do utkání, který jeho svěřenci sice zachytili, ale pak přišlo na řadu několik zkratů.

"Pro mě je to nepochopitelné, protože jsme utkání celkem dobře zahájili, měli jsme tam šanci Petra Švancary. Ale soupeři jsme dovolili dvakrát skórovat z ničeho. První dvě střely na bránu a byly to góly, to je pak těžké. V kabině si všechno řekneme, že na ně vlétneme. A co se stane? My máme balon pod kontrolou, první ztráta, hned 3:0 a je po zápase," vykládal po prohře, díky které je jeho mužstvo s osmi body na dvanáctém místě.

Opačné pocity zažívá tým Teplic, který díky šesté výhře z devíti zápasů drží skvělou třetí pozici. "Minulá sezona byla horor, ale tohle je hezký. Chtěli bychom z naší formy vymáčknout co nejvíc to půjde," řekl teplický špílmachr Štěpán Vachoušek.

Podobně samozřejmě mluvil i kouč hostujícího výběru Zdeněk Ščasný, který si vážil především koncentrace svých svěřenců po vyloučení Lüftnera. "Jsem s výkonem mužstva ohromně spokojený. Branka na 3:0 víceméně rozhodla a my jsme pak do konce zápasu hráli výborně a Příbram do ničeho nepouštěli," liboval si.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud