30. října 2013 • 04:57

Vízek kouče Plzně nešetří: Vrbovo vyjádření je brutální, dělá si alibi

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Viktoria Plzeň se trápí, v říjnu si připsala jedinou výhru. "Ale trefí se do jednoho zápasu a je po problémech," míní vyhlášený komentátor fotbalového dění Ladislav Vízek. Přesto si na adresu svěřenců Pavla Vrby ani samotného kouče neodpustí bývalý slavný fotbalista kritiku. "Už nemají nejlepší mančaft v lize. A trenérova vyjádření o přebudování kádru zavánějí alibismem," říká Vízek.



"Tak trenér Vrba mě trochu překvapil. Že by podle něj Plzeň potřebovala rok nebo dva na to, aby se dostala zase tam, kde byla dřív? Nesouhlasím," míní Vízek ve svém středečním komentáři pro deník Sport.

"Vrbovo vyjádření je dost brutální. On samozřejmě ví nejlíp, koho má v kádru, ale já bych se nebál říct, že jeho slova zavánějí alibismem," kritizuje plzeňského kouče bývalý hráč Dukly. "Jaký jeden až dva roky?! S tou lavičkou, kterou má k dispozici?! Ne, tohle od plzeňského trenéra neberu."

Podle Vízka dá navíc na bídný říjen, ve kterém Plzeň porazila v soutěžním zápase pouze Kladno, zapomenout hned první výhra. "V lize poztráceli spoustu bodů a v Champions League je spráskal Bayern (což se ale dalo čekat). K tomu chybějící Darida, reprezentační tlaky na Vrbu… Jenže trefí se do jednoho zápasu – a je po problémech."

"Ať si hoši zajdou na pivko, dají si pár plzní a všechno si vyříkají. V dlouhodobý soutěži se krizi nevyhnete, Sparta má tu svoji už za sebou. I v Dukle nás to občas postihlo, ač jsme vyhrávali, co se dalo. A šlo se k Tygrovi," nabízí někdejší internacionál další recept proti plzeňskému trápení.

Ani diskuze nad pivem či případná výhra v nadcházejícím zápase s Jabloncem však podle něj na současných potížích Viktorie jednu věc nezmění. "Plzeň už nemá nejlepší mančaft v lize. Sparta, Teplice i čtvrtý Liberec jsou nyní silnější," uzavírá Vízek.

Komentář Ladislava Vízka čtěte ve středečním vydání deníku Sport!

Středeční vydání Deníku Sport je plné zajímavých informacíFoto sport

Zklamaní hráči Plzně po prohře v Teplicích
Zklamaní hráči Plzně po prohře v Teplicích

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud