30. listopadu 2013 • 12:25

Fanoušci Slavii nevěří. Litují Kisela a chystají se na druhou ligu

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pohled na tabulku Gambrinus ligy ničí fanoušky fotbalové Slavie. Klub z Vršovic je u dna a zdá se, že fandové už se smiřují s tím, že se bude po sezoně poroučet o patro níž. Svědčí o tom ohlasy na internetových stránkách klubu. „Nemyslel jsem si, že se toho dožiju, ale Slávka je poslední. Pomalu si začínám prohlížet druhou ligu a naše potencionální soupeře pro příští sezonu,“ uvádí například Kalista1.



Co na tom, že ještě zbývá pondělní zápas s Libercem, který může „sešívané“ katapultovat mimo sestupové příčky. Fandové jsou skeptičtí. „V sobotu je autogramiáda, co kdyby šly ty střeva raději trénovat,“ diví se v diskusi fanoušek Hlavator.

Zkušený záložník Slavie a její nejlepší podzimní střelec Karol Kisel bude hrát v pondělí proti Liberci poslední zápas kariéry. Příznivci z Edenu se bojí toho, aby se neloučil nějakým debaklem.

„Je mi docela líto Karola Kisela. Končit by se mělo na vrcholu, jen aby z rozlučky nebyla tryzna,“ vyhlíží s obavami bitvu se Severočechy příznivec Nowaq.

Diskutér pod nickem Slaviator už dokonce uvažuje o budoucnosti v nižší soutěži. „Když si před lety fanoušci koupili víceleté permanentky, tak ti co ji mají na pět let, tak je to letos teprve třetí rok. Snad budou ty dva roky platit i na druhou ligu,“ uvádí na stránkách fotbalové Slavie.

Fanoušek Kuliferda čeká, že budou mít současné výsledky dopad na návštěvnost v Edenu už v téhle sezoně. „Protože teď už bude každý další zápas existenční, bude třeba zvýšit od jara vstupné,“ bojí se příznivec posledního týmu tabulky.

Ne všichni v sešívaném táboře jsou skeptičtí. Třeba fanoušek rybicka1 věří, že Slavia poslední přezimovat nebude. „Klukům věřím, ale tráva pod nohami musí v pondělí hořet,“ burcuje tým.

Oponuje mu ale fanoušek „chcípák“, který uvažuje, zda by nebylo lepší být přes zimu úplně u dna. „Když vyhrajeme, přezimujeme desátí a budeme se plácat po zádech, že už nejsme přímo ohrožený sestupem a výkony mají vzestupnou tendenci...,“ bojí se.

Odpověď, jak to nakonec bude, dá až pondělní bitva Slavie s Libercem. Do té doby mohou fandové věřit tomu, že právě jejich názor bude ten správný.

Fanoušci Slavie zuří, výkony Slavie v podzimní části Gambrinus ligy je ničí. Někteří fandové už se smiřují s pádem do druhé ligy. 08.11.1999, Slavia - Sparta 2:1 (16. Horváth, 86. Vágner - 64. Novotný), diváků: 13532
Fanoušci Slavie zuří, výkony Slavie v podzimní části Gambrinus ligy je ničí. Někteří fandové už se smiřují s pádem do druhé ligy. 08.11.1999, Slavia - Sparta 2:1 (16. Horváth, 86. Vágner - 64. Novotný), diváků: 13532

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud