3. ledna 2014 • 13:19

Bohemians začínají přípravu, po letech je čeká zahraniční soustředění

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Bohemians Praha 1905 dnes zahájili zimní přípravu ve zúženém kádru oproti podzimu. Vedle navrátilců z hostování a zraněných Jiřího Havránka a Radka Šírla chyběl také Jan Růžička, který měl problém s odletem z dovolené v zámoří.



Z hostování se vrátil do Jablonce stoper Jakub Štochl, do Příbrami jeho bratr Matěj a do Liberce senegalský útočník Mustapha Ndiaye. Bohemians tak momentálně mají na ligové soupisce jediného klasického útočníka Adama Klavíka. Právě sehnání posily do útoku je hlavním cílem posledního týmu tabulky.

Dá se však předpokládat, že případné posily dorazí až v druhé části přípravy, jelikož vedení Bohemians musí kvůli nedostatku peněz čekat hlavně na to, které hráče uvolní ostatní týmy na hostování.

Momentálně je tým doplněn o hráče z juniorského týmu. K A-mužstvu se připojili brankář Petr Dočekal, obránce Jakub Košata a osmnáctiletý útočník Roman Artemuk.

Přípravu začali hráči Bohemians tradičně vážením. "Všichni hráči ukázali, že jsou profesionálové, a nikdo přes vánoční svátky výrazně nepřibral," řekl tiskový mluvčí klubu Tomáš Mutínský. Odpoledne mají fotbalisté na programu trénink na hřišti Meteoru.

Po několika letech se Bohemians vydají v zimě na zahraniční soustředění. Do Turecka odcestují 1. února společným charterovým letem se Slavií, Mladou Boleslaví a Příbramí.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud